Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 10 öltözködési trükk, ami neked is nagy hasznodra lehet! A 6. a...

10 öltözködési trükk, ami neked is nagy hasznodra lehet! A 6. a legjobb!

Hirdetés

Vannak olyan trükkök a divatban, és az öltözködésben, melyet nem árt ismerni, ugyanis segítségükkel sokkal trendibbek lehetünk. Az alábbiakban mutatunk néhányat ezek közül, érdemes kipróbálni, és elsajátítani őket.

1. Így éld túl a telet, hogy közben a stílusosan öltözz

Vegyél fel egy mellényt az ingre majd erre rá egy puha pulóvert. Így nem fogod úgy érezni magad, mint egy töltött bárány, de meg sem fázol. Sőt, a mellény segítségével megakadályozhatod, hogy az ing összegyűrődjön.

Hirdetés

2. Maradj divatos anélkül, hogy sok pénzt költenél

Egy régi balerinacipőt könnyen átalakíthatsz újjá, így nem kell pénzt költened arra, hogy megvedd a legdivatosabb cipőt. Fújd le a cipő orrát arany, vagy ezüst spray-el. Annak érdekében, hogy egyenes vonalat tudj húzni rá, ragassz le egy részt ragasztószalaggal.

3. Tedd vízhatlanná a kedvenc cipőd!

A méhviasz kiváló megoldás lehet arra az esetre, ha vízhatlanná akarod varázsolni a kedvenc cipőd. Kenegesd be egy kevés méhviasszal, majd fújd be hajszárítóval. A meleg levegő felolvasztja a viaszt, átitatja az anyagot, és nem engedi át a vizet a cipőn.

4.Szűk cipő tágítása

Ha egy kicsit szűk a cipőd, tegyél bele egy zacskó vizet, majd tedd a fagyasztóba egy éjszakára. Másnap mikor kiveszed, és kienged, látni fogod, hogy kissé kitágul, és pont jó lesz.

5. Egy régi trükk, de nagyon jó!

Ha felfutott a harisnyádon a szem, fújd be hajfixálóval, hogy ne tudjon tovább futni. Így még szükség esetén felveheted, ha nincs más kéznél.

6. Vágd le a régi pulóver ujját!

Ha levágod egy régi, vastag pulóver ujját, és felhúzod egy bakancsra, vagy csizmára, akkor nagyon divatos bokavédő lesz belőle.

7. A farmer betűrése a csizmába

Ha azt szeretnéd, hogy a farmered ne csússzon ki a csizmából, akkor tekerd körbe a farmert a bokádnál, majd miután szépen eligazítottad, tűrd be egy zokniba. Jó, ha a zokni is egy kicsit magasabb szárú.

8.Ha a dezodor foltot hagyott

Ha foltot hagyott a dezodor a blúzodon, akkor egy nedves törlő segítségével könnyen meg tudsz szabadulni a folttól. Alkoholmentes törlőt használj, hogy ne vegye ki a színét a blúznak.

9. Csomó az övre!

Ha divatos akarsz lenni, vegyél 1-2 mérettel nagyobb övet, köss rá egy laza csomót, majd ezután használd a megszokott módon.

10. Stílusos ing

Az ing az egyik legjobban variálható ruhadarab. Varázsold divatossá: hajtsd fel a mandzsettáját egészen a könyöködig, majd lazán tűrd vissza. Lezser, és mégis stílusos lesz egy egyszerű ing is ezzel a technikával.

tudasfaja.com

Hirdetés