Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 10 jel, ami arra utal, hogy azonnal felejtsd el őt, ne pazarold...

10 jel, ami arra utal, hogy azonnal felejtsd el őt, ne pazarold rá az életed!

A hosszú párkapcsolatok halálát az okozza, hogy egy idő után rájövünk, nem sok közös van bennünk. Ha mindent megteszünk azért, hogy megmentsük a kapcsolatot, de mégis úgy érezzük, nincs semmi keresnivalónk egymás mellett, lépni kell. Az exszel pedig soha nem ajánlatos felmelegíteni a kapcsolatot!

Az alábbi jelek arra utalhatnak, hogy nem soha nem érdemes a volt párodról ábrándozni!

1.Amikor végre elfelejted, és megpróbál visszakúszni az életedbe

Ne hagyd, hogy játszadozzon veled. Ha valaminek vége, akkor azt a döntést komolyan kell venni, nincs értelme borzolni a kedélyeket. Te is megérdemled végleg a boldogságot, csak éppen másnál kell keresned.

2.Felkavar

Ha remegni kezdesz egy sms-étől, leizzadsz, ha hív, akkor úgy tűnik, végleg meg kell szakítanod vele mindenféle kapcsolatot, mert még mindig érzelmeket táplálsz iránta.

3. Ha éjszaka hívogat

Szomorú, ha csak az alkohol hatására jutsz eszébe. Egyáltalán nem jó ötlet, ha felveszed a telefont, vagy válaszolsz neki ilyenkor. Hagyd, hogy józanul is átgondolja a dolgokat.

4.Ha nem válaszolt az utolsó 10 üzenetedre

Egy képmutató alakkal van dolgod. Ő elvárja, hogy rögtön válaszolsz neki, de viszont már fordítva nem működik a dolog. Minden bizonnyal csak kihasznál.

5.Zaklat, ha szórakozni mész

Ha kimész a barátaiddal valahová, egyáltalán nem tart tiszteletben. Nem hagyja, hogy szórakozz, folyton csak zaklat.

6.Csak testi kontaktusra vágyik

Direkt közeledik hozzád, hiszen tudja, hogy még van esélye nálad. Egy idő után kiderül, hogy már csak fizikai értelemben vagy szüksége rád, és egyáltalán nem törődik a te érzéseiddel.

7.Flörtöl veled

Nem szeretné, ha mással kerülné kapcsolatba, éppen ezért, nyilvánosan állandóan flörtölget veled, hogy eltántorítsa, és összezavarja a környezetedből a férfiakat.

8.Ha csak egy-két pohár bor után hívod fel

Ezt soha ne tedd, inkább add oda a barátnődnek a telefont. Másnap meg fogod bánni, ha ittas állapotban hívogatod az exed!

9.Ha tele van stresszel egy találkozás

Szakítás után amúgy sem ajánlott találkozni, hát még ha az a találkozás tele van stresszel, feszültséggel. Hagyjatok egy kis időt magatoknak, míg elmúlnak az érzelmek.

10. Ha telefonon beszéltek, és arra kér, hogy küldj egy meztelen képet magadról

Nyilvánvaló, hogy feltörtek belőle a régi emlékek, és az is egyértelmű, hogy csak a testedet szeretné kihasználni.

tudasfaja.com

loading...