Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 10 dolog, amit soha nem szabadna elviselned egy párkapcsolatban!

10 dolog, amit soha nem szabadna elviselned egy párkapcsolatban!

Egy párkapcsolat sok kompromisszumról, megértésről és megbocsátásról szól, hiszen mind mások vagyunk, és ha együtt akarunk lenni, akkor ezek elkerülhetetlenek. Nincs mesekönyvbe illő párkapcsolat és nem is kell, hogy az legyen. Azonban vannak olyan dolgok, amelyeknek soha nem szabadna megtörténniük egy kapcsolatban és ügyelni kell rájuk.

Ha úgy érzed, hogy a párkapcsolatodban akár egy dolog is fennáll ezek közül, akkor jobb lesz több figyelmet fordítanod felé, mert a kettőtök kárára is mehet a szövetségetek.

Minden egy irányba halad

Nem szabad üldögélned és várakoznod, miközben azon gondolkozol, hogy amiben éppen vagy az egyáltalán boldoggá tesz e téged. Ha a párkapcsolatod egyértelműen a semmibe tart, akkor lépj ki belőle és találd meg azt a jobbat, amivel az életed valóban boldog lehet.

Nem érdekli az életed

Úgy érzed, hogy folyamatosan arról beszél, mit szeretne elérni, és kivé szeretne válni, de aligha látszik rajta, hogy rólad tudna valamit, ugyanakkor úgy tűnik, hogy nem is igazán akar? Ez az egyoldalú kapcsolat jele, amely határozottan sikertelenségre van utalva.

Szeretne megváltoztatni

Magabiztos vagy és igazán jóban vagy magaddal, de ez a partnerednek nem feltétlenül tetszik és az elvárásainak nem megfelelő. Ha úgy érzed, hogy folyamatosan szabadkoznod kell valami miatt, miközben a párod azt akarja, hogy megváltozz, akkor az azt jelenti, hogy nem a megfelelő emberrel vagy együtt.

Bújtat téged

Ha már régóta élsz valakivel, és még mindig nem ismered a barátait vagy családtagjai nagyobb részét, akkor nagyon úgy fest, hogy zsákutcába kerültél, ugyanis valami miatt megpróbál rejtegetni mások elől és ez egyértelműen nem vezet jóra.

Más emberekkel flörtöl

Megpróbálod bebeszélni magadnak, hogy barátságos vagy az a fajta ember, aki egyszerűen így viselkedik az ellenkező neműekkel. A szándékos flörtölés azonban egy választás és annak a jele, hogy nem tiszteli valaki a párját, főleg akkor, ha ezt előtted csinálja.

Nem tartja be az ígéreteket

Ha a bizalom a kapcsolat alapja, akkor az ígéretek megtartása napi emlékeztető, hogy partnered tiszteli-e ezt a bizalmat. Ha úgy dönt, hogy nem tartja tiszteletben az ígéreteket, akkor arra is lehetőséget ad, hogy ez a fontos alap megbomoljon és a szeme előtt hulljon szét.

Fukar

Ha nem akarja megosztani veled bizonyos dolgait, akkor hogyan akarja megosztani veled az életét? Ha azt veszed észre a párod folyamatosan csak magára gondol és a saját igényeit elégíti ki, ha úgy érzed, hogy nem akarja igazán megosztani veled az életét, akkor nem érdemes az idődet neki szentelned.

Sokszor és hirtelen változik a hangulata

Ha partnered nem biztos abban, hogy kis is ő valójában és hogyan kell stabilan megállnia a helyét a világban, akkor hogyan lesz majd megfelelő társad az életben? Ha állandóan felette kell atyáskodnod és ellenőrizned minden cselekedetét, az állandóan kimerültté tesz majd.

Csak éjszaka érdeklődik irántad

Ez annyit jelent, hogy a kapcsolatotok egy dologra fókuszál, mégpedig egy testre a késő esti hancúrokhoz. Érzelmileg teljesen romantikusnak tűnhet az adott pillanatban, de ha eljön a reggel, úgy érezheted magad, mintha nem is ismernétek egymást.

Többet sírsz, mint nevetsz

Mindig vannak jó és rossz időszakok egy kapcsolatban, de egy pozitív és egészséges kapcsolat esetén a jó mindig felül kell, múlja a rosszat. Ha úgy érzed, hogy több könnyet nyelsz le rendszeresen, mint amennyi nevetés hagyja el a szádat, akkor jobb, ha újraértékeled a kapcsolatot.

Nem szereti a barátaidat

Ha nem szereti a barátaidat, az valószínűleg azért van, mert a barátaid sem szeretik őt. Barátaink tükrözik azt, hogy kik azok, akik hozzánk illenek és kik azok, akiket érdemesebb lenne hagyni. Ne hagyd, hogy bizonytalanságodban elkerüld az intő jeleket, ha azok valóban és okkal vannak ott.

Ok nélkül féltékenykedik

Lehetséges, hogy a múltad okod adhat a féltékenyebb hozzáállásra, de lehet, hogy nem. A lényeg, hogy ha te mindent megteszel annak érdekében, hogy bebizonyítsd neki, bízhat benned, akkor ezt értékelnie kell. Ha a párod egyfolytában féltékenykedik és olyan dolgokkal vádol, amiket meg sem tettél, akkor jobb, ha távozol a kapcsolatból.

Pontrendszer

Ha szeretsz valakit, akkor megteszel érte bizonyos dolgokat feltétel nélkül, hiszen törődsz vele. Ha a párod folyamatosan hasonlítgat, hogy ki tett meg kiért és mi mindent, akkor ez az egész rendszer azt jelzi számodra, hogy nem szerető, hanem érdekkapcsolatban élsz.

Kontrollálja a pénzügyeidet

Még akkor is, ha az egyik személy többet keres, mint a másik, a két félnek képesnek kell lennie arra, hogy normálisan megbeszéljék, miként kezelik az anyagiakat. Ha úgy érzed, hogy egyáltalán nincs szabad kezed a pénzügyek felett, akkor lehet, hogy más területen is elvesztheted majd az egyenlőséget.

Bármilyen fizikai erőszak alkalmazása

A családon belüli erőszak bármikor bárkivel történhet. Vigyázz az agresszív viselkedéssel, és óvd meg magad még mielőtt nagyobb baj történne. A fizikai erőszak soha nem helyes cselekedet. Ha ezt tapasztalod, ne félj segítséget kérni.

tudasfaja.com

 

loading...