Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 10 dolog, amit egy felnőtt nő soha nem tehet meg csak azért,...

10 dolog, amit egy felnőtt nő soha nem tehet meg csak azért, mert szerelmes!

Hirdetés

“Nincs szükségünk olyan emberre, akinek nincsen szüksége ránk”-mondta Omar Khayyam.

Fiatalabb korunkban igencsak el tudunk vakulni a szerelemtől, de szerencsére már felnőtt fejjel sokkal jobban átgondoljuk a dolgokat.

Hirdetés

Néha nagyon jól tud esni a szárnyaló boldogság, a rózsaszín köd, azonban nem szabad vakon, és meggondolatlanul egyből kitárni minden érzésünk egy idegen embernek.

Egy kapcsolat csak akkor működik megfelelően, ha mind a ketten éreznek valamit a másik iránt. Azonban sok nő hajlamos arra, hogy mindent megtegyen a férfi kedvéért, csak azért, hogy őt is szeresse valaki igazán.

Meg kell őriznünk a józan eszünk, és a méltóságunk, bármennyire is szerelmesek vagyok.

Az alábbi 10 dolgot soha nem teszi meg egy felnőtt nő, csak azért, hogy megszerezze az imádott férfit!

1.Ne várd, hogy hívjon, vagy üzenetet írjon

Abban az esetben, ha búcsúzáskor azt mondta “nagyon elfoglalt vagyok, majd, amikor időm lesz, hívlak”-soha ne hívogasd, és zaklasd. Valószínű, hogy nem akarja tartani veled a kapcsolatot.

2.Ha nem megfelelő az idő és a helyszín, ne menj a találkára

Hogy kellemes legyen a randi, mind a két félnek megfelelő kell legyen az időpont, és a találkahely is. Ha a férfi nem kérdezi meg előre, hogy hová szeretnél menni, akkor minden bizonnyal később sem fogja kikérni a véleményed sok mindenről.

3.Elfelejti a születésnapod, és más jeles napokat

Nem minden férfi annyira figyelmes, de ha valaki elfelejti a születésnapod, vagy a névnapod, akkor azt jelenti, hogy nem vagy eléggé fontos számára. De az is lehet, hogy annyira fösvény, hogy sajnálja a pénzt egy csokor virágra.

4.Nem kell megbocsátani a kilengéseit, csapongásait

A férfi nem csak attól férfi, ha van pénze, legyen, kedves, figyelmes, és becsülje meg a partnerét. Sok férfi elvárja, hogy a nő mindig otthon üljön, míg ő nyugodtan szórakozik a városban. Nem kell mindent elnézni, és megbocsátani egy férfinak.

5.Ne hallgass akkor, ha valami nem tetszik!

Persze nem kell állandóan elégedetlenkedni, de, ha valami tényleg nagyon nem tetszik, akkor annak hangot kell adni. Például, ha a férfi állandóan 120-al száguldozik, és ez nem tetszik neked, akkor mond meg.

6.Ne félj megkérdezni ezt-azt!

Ha kíváncsi vagy valamire, kérdezd meg! Persze itt is kell ismerni a határokat, de azzal, ha csak hallgatsz, és állandóan kétségek között élsz, nem érsz el semmit.

7.Nem kell te vasalj, ha nem szeretsz!

Sok férfi igenis nagyon jól tud vasalni, csak mivel úgy gondolja, hogy az nem egy férfias dolog, inkább nem vasalja ki a saját ingét. Ha te nem szeretsz inget vasalni, beszéljétek meg, és nyugodtan add át a párodnak a vasalót.

8.Ne menj bele szerelem nélküli intim viszonyba!

Ha valaki nem szeret tiszta szívvel, csak a testedet akarja, azzal jobb ha nem állsz szóba. Ne gondold, hogy az ágyon keresztül vezet egy férfi szívéhez az út.

9. Ne legyen féltékeny a munkádra, vagy a barátaidra!

Megköveteli, hogy minden idődet csak vele, kettesben töltsétek, nem hagyja, hogy találkozz a barátaiddal, és számon kér, hogy miért túlórázol a munkában. Az ilyen férfi nem tisztel és szeret, hanem birtokolni akar.

10. Ne tűrd, ha elhanyagolja magát!

A férfiról úgy tartják, hogy csak egy fokkal kell jobban kinézzen, mint az ördög. Azonban, ha valaki már az első találkozáskor borostás, és gyűrött ingben van, az valószínű eléggé igénytelen. Jól gondold meg, hogy szíved-lelked kiteszed-e egy ilyen férfiért.

tudasfaja.com

Hirdetés