Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Visszatért a halálból a kisfiú, amit édesanyjának mesélt hihetetlen!

Visszatért a halálból a kisfiú, amit édesanyjának mesélt hihetetlen!

Hirdetés

1997-ben, egy vasárnap szörnyű tragédia történt: Julie Kemp, férjével Andyvel és 8 éves kisfiúkkal, autóval tartottak hazafelé a templomból, mikor egy útkereszteződésben egy mentőautóval ütköztek, amely épp az állomásra ment volna vissza.

Az becsapódás következtében Andy azonnal életét vesztette, és Landon is. Sőt, a fiú kétszer is meghalt, hiszen miután sikerült stabilizálniuk Julie-t, Landon-t is újraélesztették, azonban a fiú a mentőben ismét elhunyt.

Hirdetés

Azonban az Észak-Karolinai Carolinas Medical Center orvosainak ismét sikerült a fiút újraéleszteniük. A súlyos sérülések miatt az orvosok nem voltak bizakodók Landon sorsát illetően, amit közöltek is Julie-val. De két hét kóma után Landon kinyitotta szemét, és magához tért. Édesanyja folyamatosan imádkozott, de közben kérdések fogalmazódtak meg benne, hogy miért kellett ilyen szörnyűséget átélniük, miért nem küldött Isten őrangyalokat, akik vigyáztak volna rájuk. Landon csodával határos módon agysérülés nélkül ébredt fel.

Julie-nak közölnie kellett, hogy mi történt a fiú édesapjával, ezért meg is kérdezte, hogy:“Tudod, hogy hol van édesapád?”, így igyekezett felvezetni a tragédia bejelentését. Nagy meglepetésére Landon bólogatni kezdett és közölte, hogy látta az apját a mennyben. És még a két testvéréről is tudomást szerzett, akikről sosem beszéltek neki, ugyanis Landon előtt Julie-nak két vetélése is volt.

Elképesztő történet!

Forrás

Hirdetés