Kezdőlap SZÓRAKOZÁS FILMEK Visszatér sokak kedvence, a Reszkessetek betörők!

Visszatér sokak kedvence, a Reszkessetek betörők!

Sokak nagy kedvence, a Reszkessetek betörők úgy néz ki visszatér a képernyőre, de nem ismétlés szempontjából, hanem egy teljesen új résszel.
Még 1990-ben készítette Chris Columbus a Reszkessetek betörők! című vígjátékot, amiben Kevin mókás csapdák közepette küzd meg a házukba betörni vágyó 2 bűnözővel.
A vígjáték hatalmas sikert alkotott világszerte, közel 500 millió dollárt hozott és Kevin, vagyis Macaulay Culkin arcát mindenki örökre megjegyezte. 
Mondja is az új, magyar közmondás, hogy: nincs karácsony Kevin nélkül, és úgy néz ki, hogy ez még egy jó ideig így lesz, hiszen a Disney CEO-ja elárult egy nagy titkot.

Bob Iger egyik telefonbeszélgetéséből ugyanis kiderült, hogy a hamarosan induló saját, a Netflixhez hasonló streaming szolgáltatásuk, a Disney+ rengeteg meglepetést tartogat majd, ami közül az egyik egy új Reszkessetek, betörők! alkotás lesz. Ez elég izgalmas hír lehet a rajongóknak, hiszen mindenki ismeri a történetet, de még kérdéses, hogy filmet, vagy sorozatot szeretnének csinálni belőle.

Sajnos még arról sincs információ, hogy mikor érkezik, de ha tervbe van véve, akkor valószínűleg két-három évnél tovább nem kell várnunk rá. Macaulay Culkin nem valószínű, hogy visszatér, de elég érdekes lenne őt mondjuk most az egyik betörő szerepében látni. Ti kíváncsiak lennétek a Reszkessetek, betörők! új változatára?  – írja a noizz.hu.

loading...