Kezdőlap AKTUÁLIS Vége az X-Faktornak, leesik az állad, ha megtudod milyen műsor jön helyette

Vége az X-Faktornak, leesik az állad, ha megtudod milyen műsor jön helyette

Megérkezett az RTL hivatalos bejelentése az X-Faktor további sorsával kapcsolatban. Igazak voltak a híresztelések: a népszerű tehetségkutató showműsor valóban távozik a képernyőről, helyét pedig a The Voice veszi át.

 

The Voice egy nagyon jelentős részletben különbözik az X-Faktortól, a válogatók ugyanis úgy zajlanak, hogy a zsűri székei kezdetben a színpadnak háttal állnak:

a versenyzőknek a puszta hangjukkal kell meggyőzniük őket, hogy érdemesek a továbbjutásra.

A zsűritagok egyesével dönthetnek, hogy izgalmasnak tartják-e a versenyzőt, székük megfordításával jelezve, hogy szívesen dolgoznának vele együtt.Amennyiben több zsűritag is megfordult, a versenyző maga választhat, hogy kivel tudjá a legjobban elképzelni a közös munkát.

A döntésnek sokan örülnek, mások úgy gondolják, az eltérő műsorstruktúra nem hoz majd nagy változást a csatornához.

“Ezt a műsort legalább nem lehet elmajomkodni az idióta megrendezett, humorosnak gondolt jelenetekkel. Itt énekelnek, tetszik vagy sem. Nincs show gyártás meghallgatás közben.

Meg lehet nézni bármelyik külföldön futó Voice-t, hogy egyikben sincs majomparádé, mégis sikeres a műsor. Bízom benne, hogy egy korrekt, hozzáértő zsűrivel egy színvonalas műsor lesz látható végre, és egyenlő esélyt kap minden induló. Hajrá! 😊”– fejtette ki egy kommentelő.

loading...