Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Valóra válik Nostradamus próféciája? Nagyon ijesztő, amit Károly királyról mondott

Valóra válik Nostradamus próféciája? Nagyon ijesztő, amit Károly királyról mondott

Hirdetés

“Ha ez megtörténik, összedől a világ.”

 

Hirdetés

Mi történik a brit királyi családdal? Egymás után néhány órán belül kiderült, hogy Kate Middletonnak és III. Károly királynak súlyos egészségügyi problémái vannak.

Hasi műtéten esett át Kate Middleton, aki tegnap került kórházba, és legalább március végéig nem tudja ellátni királyi feladatait – írják brit bulvárlapok. Hogy pontosan mi volt az oka a műtéti beavatkozásnak, azt nem árulják el, de a palota utólag elárulta.

Ennek fényében nagyon furcsának tűnnek a III. Károly király közelgő operációjáról szóló hírek – kiderült, hogy az uralkodónak problémái vannak a prosztatával, később, hogy rákos. A walesi hercegnő helyzetétől eltérően a királyi család képviselői részletesen beszéltek a szóban forgó betegségről.

Alig néhány órával Kate kórházi felvétele után a média is bejelentette a király közelgő kezelését, a média aggódva trombitálja, hogy ezzel a brit királyi család két fő tagja kikerül a „játékból”. A legfrissebb közvélemény-kutatások szerint Kate Middleton a második legnépszerűbb tagja a királyi családnak – a válaszadók háromnegyede rendkívül jó véleménnyel van róla. Az első egyébként a férje – Vilmos herceg. A brit korona trónörököse is “kiesett a játékból”, bejelentette, hogy a műtét utáni lábadozási időszakban végig a feleségével kíván lenni.
Ebben a pillanatban jött a hír az aktív eutanáziáért küzdő Karsai Dánielről

A logikus kérdés az, hogy pontosan ki fogja ellátni a királyi feladatokat a következő hetekben vagy akár hónapokban? Angela Levine, a királyi életrajzíró és talán a családhoz legközelebb álló személy nagyon váratlan kijelentést tett a GB News-nak a témában. „Ebben a pillanatban szükségük lesz egy állami tanácsadóra, aki helyettesíti az idősebb családtagokat. Az egyik első ember, aki ilyen tanácsadóvá vált, Harry herceg – még akkor is, ha ettől megborzong” – mondta.

Ennek közvetett megerősítése volt, hogy alig egy hete – bennfentesek szerint – III. Károly végre kibékült Harryvel és Meghannel. És – ne feledje – még meg is ígérte nekik “új szerepeket a monarchiában”. Ez még a rokonok számára is meglepetés volt. “Az apa és fia közötti kapcsolat soha nem veszett el, és elég gyorsan sikerült megfordítaniuk a dolgokat – a család néhány tagjának legnagyobb meglepetésére” – mondták a királyi családhoz közel álló források. Talán a király már tudott egészségügyi problémáiról, és hogy azok súlyosabbak, mint amilyennek látszott.
A legérdekesebb azonban az, hogy ezt a váratlan helyzetet a legendás Nostradamus nagyon pontosan megjósolta. 2024-re vonatkozó jóslatai megfejtésekor a kutatók a következő sorokat találták: „A szigetek királya el fog indulni. A helyére egy olyan ember kerül, aki soha nem számított arra, hogy király lesz.” A „szigetek királyának” nevéhez nem fér kétség, tekintettel arra az időszakra, amelyre a prófécia utal – határozottan III. Károlyról van szó. Hogy ki fogja leváltani, arról a verziók különböznek.

A fő jelölt, aki felmerül, az Harry, akinek nincs joga az utódláshoz. De ha ez megtörténik, fennáll a veszélye, hogy a brit monarchia összeomlik, ha a jóslatra hagyatkozunk. A francia próféta 2024-re vonatkozó más jóslatai még ijesztőbben hangzanak, amelyekben egy nagy háborúról és globális kataklizmáról beszélnek, amelyekhez hasonlókat a Föld évszázadok óta nem ismert.

Forrás:blikkrusz.hu

Hirdetés
loading...