Kezdőlap EZOTÉRIA Válaszd ki születési hónapod pillangóját, zavarba ejtő dolgokat árulunk el neked!

Válaszd ki születési hónapod pillangóját, zavarba ejtő dolgokat árulunk el neked!

Hirdetés

Sok kultúrában a lepke a remény, és a változás jelképe. Az év mindenik hónapjának egy lepke felel meg, az alábbiakban pedig megtudhatod születési hónapod alapján, hogy milyen tulajdonságok jellemzőek rád a legjobban.

 

Hirdetés

Január

Óriási a szíved, mindig készen állsz arra, hogy valakinek a segítségére siess. Mindig meghallgatod mások problémáit, optimista személyiség vagy. Rendelkezel azzal a képességgel, hogy másokat is boldoggá tegyél.

Február

Amint belépsz egy helyiségbe, minden tekintet rád szegeződik. Mindenki ismer, még ha ennek nem is nagyon örülsz mindig. Az emberek két táborra oszlanak veled kapcsolatosan: vagy imádnak, vagy nem tudnak elviselni. Nem ártana egy kicsit dolgoznod az önbizalmadon, hiszen nem túl nagy.

Március

Lehet, hogy egy kicsit lassabban fogod fel a dolgokat, mint mások, hiszen jellemzően általában a saját álomvilágodban élsz. Ha nem is megy elsőre, soha ne add fel. Légy határozottabb, és kitartó kitartóbb, meglátod megéri.

Április

Egy nagyon érzelmes személyiség vagy, és nem szégyelled kimutatni az érzéseidet. Az emberek mindig csodálattal tekintenek rád, valósággal irigykednek, hogy mennyiféle érzés lakik benned. Könnyen ráérzel arra is, hogy hogyan teheted jobbá ezt a világot.

Május

Egy igen különleges személyiség vagy, azonban sajnos elég sokan vannak, akik nem szeretnek annyira, mivel kissé furcsának tartanak. Akik közelebbről ismernek tudják, hogy egy értékes ember vagy. Bármit hajlandó vagy megtenni szeretteidért.


Június

Úgy érzed, a világ egy csodálatos hely, tele vagy szeretettel, és optimizmussal. Azt tesz igazán boldoggá, ha önzetlenül segíthetsz másokon. Igen fejlett az intuíciód, ezért könnyen ráérzel arra is, hogy mire van másnak szüksége.

Július

Egy nagyon bátor, és őszinte ember vagy, mindig nevén nevezed a dolgokat. Azonban mindig vigyázol arra, hogy szavaiddal, vagy cselekedeteiddel ne bánts meg másokat. Tiszteled az embereket, és nagyon jószívű vagy.

Augusztus

Nagyon sok rajongód van, akik azért csodálnak, mert egy nagyon bátor és őszinte ember vagy. Könnyen mások bizalmába férkőzöl, éppen ezért rengeteg barát

od van. Imádsz a reflektorfényben lenni.

Szeptember

Gazdag képzelőerővel, és kreativitással rendelkezel. Mindig van egy B terved arra az esetre, ha a dolgok nem úgy mennének, ahogy elképzelted. Számtalan ötleted van, éppen ezért nagyon sokan fordulnak hozzád tanácsért.

Október

Te vagy az a személy, aki minden problémát megold. A baráti társaságodban tudják, hogy baj esetén hozzád kell fordulni, hiszen te tudni fogod, hogy mit kell tenni. Óriási szíved van, kedves, és segítőkész vagy.


November

Aki nem ismer eléggé, azt gondolja, hogy beképzelt vagy egy kicsit, de közben az az igazság, hogy egy nagyon kedves, és segítőkész személy vagy. Kicsit zárkózott vagy, ezért tűnhet úgy, hogy nem engeded közel az embereket magadhoz. Ha valaki közel férkőzik a szívedhez, akkor a legjobb barátja lehetsz egy életen át.

December

Állandóan elégedetlen vagy, bármi is történik veled az életben mindig többre vágynál. Kitartó is vagy, hiszen, ha nem sikerül valami, képes vagy a végsőkig harcolni. Próbálj meg egy kicsit lassítani, és élvezni a hétköznapok nyújtotta örömöket.

tudasfaja.com

Hirdetés