Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK Válaszd ki a számodra legideálisabb elrendezést és megmondjuk milyen típus vagy!

Válaszd ki a számodra legideálisabb elrendezést és megmondjuk milyen típus vagy!

Ez a különleges személyiség teszt az alapján határozza meg rejtett tulajdonságaidat, hogy a fentebb látható tojástartók közül melyiket tartod a legszimpatikusabbnak. Meglepő, hogy ezekből az elrendezési mintákból mi mindent lehet meghatározni. Olvasd el, rád mi a jellemző a választásod alapján.

 

Ha az ’A’ lehetőséget választottad

Igazán kreatív személyiség vagy, aki mindig elő tud rukkolni egy jó ötlettel és annak a megvalósítása sem okoz gondot számodra. Jellemzően társasági ember vagy és akkor vagy igazán elemedben, ha a körülötted lévők figyelme rád szegeződik. A lámpaláz számodra nem létező fogalom. A környezeted is élvezi a társaságodat és szívesen töltenek időt veled. Nehezen viseled a megszokott, rutinszerű dolgokat, számodra az a jó, ha mindig lehet valami újat csinálni. Mindig őszinte vagy és lényegre törő, lehet éppen ez a sikered kulcsa.

Ha az ’B’ lehetőséget választottad

Nagyon alapos vagy, aki szeret minden lehetőséget jól megvizsgálni, mielőtt döntene. A cselekedeteidet mindig megfontolt tervezés előzi meg, mert nem szeretsz felesleges hibákba ütközni és úgy gondolod, az előzetes tervezéssel időt nyerhetsz az utólagos javításon. A munkádban nagyon lelkiismeretes és kitartó vagy. Soha nem adnál ki hanyag munkád a kezed közül. Jól tudsz koordinálni egyszerre több munkafolyamatot is, éppen ezért vezetőként is megállod a helyed, a beosztottaid pedig feltétel nélkül bíznak benned. Ne feledd azonban, hogy nem csak munkából áll az élet, néha szánj időt a kikapcsolódásra is.

Ha az ’C’ lehetőséget választottad

Te egy igazán spontán típus vagy, aki soha nem görcsöl rá a dolgokra. Sokkal inkább a mának szeret élni. Az előre tervezés nem a te asztalod, ha egy megoldandó feladat eléd kerül, azt igyekszel adott pillanatban megoldani. Nem barátod a monotónia és a napi rutinok folyamatos ismétlődésre. Mindig valami újra, valami kalandra vágysz, ami felpezsdíti a véredet. Képtelen vagy egy fotelba süppedve kikapcsolódni. Inkább kimozdulsz, hogy mindig új inspirációkat találj az életed bármely területéhez.

Ha az ’D’ lehetőséget választottad

Neked senki nem kell, hogy megmondja, mit tegyél. Magabiztosságod olyan erőt ad számodra, ami miatt semmilyen szempontból nem lehet téged megingatni. Ha dönteni akarsz valamiről, általában nem is kérsz tanácsot, mert pontosan tudod, hogy mit kell tenned. Természetesen meghallgatod mások véleményét, de nem ez a mérvadó számodra. Ha úgy érzed, hogy valami nem jól működik körülötted, egy percig sem halogatod, hogy változtass a saját érdekedben. Legyen az a munkád otthagyása vagy egy nem építő jellegű kapcsolat felbontása. Ezt a tulajdonságot sokan irigyelik tőled.

 

 

loading...