Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy tükröt, és tudd meg, milyen a lelkivilágod!

Válassz egy tükröt, és tudd meg, milyen a lelkivilágod!

Ha egy kicsit közelebbről meg szeretnéd ismerni önmagad, nem kell mást tenned, mint hogy megcsinálod az alábbi tesztet. Válassz egy tükröt, és megtudhatod, hogy milyen különleges lelki tulajdonságokkal rendelkezel.

 

1.Hittel teli

Optimista és független személyiség vagy. Szívesen gondoskodsz azokról, akik magányosan élnek, hiszen fontos számodra, hogy hozzájárulj ismerőseid boldogságához. Ha valaki megkérdi a véleményed, őszintén elmondod, de soha nem szólsz bele kéretlenül másnak az életébe. Tiszteletben tartod a magánéletet, és a függetlenséget.

2.Együttérző

Könnyen bele tudod élni magad bárkinek a helyzetébe, éppen ezért nagyon jó tanácsokat tudsz adni, hűséges barát vagy. Fontos számodra, hogy szeretteid biztonságban legyenek, ezért óvó szeretettel gondoskodsz mindig a családról. Ügyesen kezeled a pénzt is, mindig van spórolt tartalék a családi kasszában. Ragaszkodó típus vagy, nem szeretsz egyedül lenni, ilyenkor nagyon magányosnak, és elveszettnek érzed magad.

3.Kreatív

Tele vagy mindig megújuló energiával, kreatív vagy, és nagyon lelkesen kezdesz bele mindenbe. Nem rettentenek vissza az ismeretlen dolgok sem. Mindig te állsz a társaság középpontjában, bármilyen témában képes vagy beszélgetést kezdeményezni. Nyitott vagy bármilyen kihívásra, kreatívan oldod meg a legnehezebbnek tűnő problémát is.


4.Családszerető

Az átlagon felüli anyai ösztönnel rendelkezel, nagyon fontos számodra, hogy gondoskodhass valakiről. Még az idegenekkel szemben is nagyon segítőkész vagy, az utcán bárki segítséget kér, lelkesen útbaigazítod. Ha valaki tanácstalan, nálad nyugodtan kopogtathat. Az első, és legfontosabb számodra a világon, a családod.

5. Természetesség

Domináns személyiség vagy, nagyon barátságosan, és természetesen viselkedsz mindenkivel. Ha egy társaságba kerülsz, melletted biztosan senki nem fog unatkozni, hiszen nagyon szórakoztató személyiség vagy. Igyekszel, hogy soha ne bánts meg senkit, közvetlen, és kedves személyiség vagy.

6.Szelídség

Annak ellenére, hogy nagyon fontos számodra a saját igazad, egy nagyon szelíd lelkű személy vagy. Mielőtt bármit tennél, százszor is meggondolod. Segítőkész vagy, de elvárod, hogy legalább egy “köszönöm”-et kapj cserében. Sajnos azonban szembesülsz a valósággal, hogy a körülötted levők nem mindig olyan kedvesek, és segítőkészek, mint te.

7.Szenvedélyesség

Az egész életet szenvedélyesen éled, bármibe kezdesz, beleteszed szíved-lelked. Nagyon jól tudod irányítani az érzelmeidet, ha megbántanak, akkor is jól palástolod dühödet, és csalódottságodat. Bármilyen akadályt képes vagy legyőzni, ugyanis mindig kitartóan mész előre, és nem törődsz az akadályozó tényezőkkel.

8.Kíváncsi

Állandóan tele vagy kíváncsisággal, minden új dolog érdekel. Ha valamit nem értesz, rögtön utánajársz, és megpróbálsz a lehető legtöbb információt beszerezni róla. Megpróbálsz mindent megoldani egyedül, segítséget már csak akkor kérsz, ha valóban nagy szükséged van rá. Mindig mindenhez pozitívan állsz hozzá, éppen ezért nagyon sikeres, és elégedett személyiség vagy.

9.Feltétel nélküli szeretet

Igen nagy képzelőerővel, és kreativitással rendelkezel, hajlamos vagy arra, hogy minden új ötletedet azonnal megvalósítsd. Szeretsz másokat meglepni, és próbálod minél jobban megismerni a körülötted levők lelkivilágát is, legalább annyira, mint a sajátodat.

tudasfaja.com

loading...