Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Válassz egy szívet és megmondjuk, hogyan fog telni a Valentin napod!

Válassz egy szívet és megmondjuk, hogyan fog telni a Valentin napod!

A szerelem és a szerelmesek napja a nyakunkon van. Legtöbben már tervezik is, hogy mivel kedveskednek majd a párjuknak ezen a jeles napon. Bevásárlások, étteremfoglalások és egyéb szervezkedések állnak előttünk. Sokat megteszünk azért, hogy a szerelmünket lenyűgözzük, de mindez megéri a fáradozást.

Azonban az, hogy hogyan fog telni a Valentin napunk, nagyban függ attól is, hogy milyen döntéseket hozunk. Íme, 10 különböző színű szív. Válassz közülük egyet, amelyik a legvonzóbb számodra, majd görgess lejjebb, hogy megtudhasd, hogyan fog telni a Valentin!

#1 Rózsaszín

Szeretetteljes Valentin napra számíthatsz. Lehet, hogy elmentek vacsorázni, megnézni egy filmet vagy valami különleges randevút töltötök együtt, de az biztos, hogy nagyon jó beszélgetésekben lesz részetek. Megerősödik az egymás iránt érzett szeretetetek. Ez a Valentin nap sokkal inkább az érzelmi, semmint a fizikai kapcsolódásról fog szólni. Azt érzed majd, hogy újra képes vagy beleszeretni a partneredbe.

#2 Zöld

Ha a zöld szívet választottad, akkor nem lesz ideális Valentin napban részed. Lehetséges, hogy egyedül fogod otthon tölteni az estét, miközben féltékenyen gondolsz majd azokra a párokra, akik együtt vannak éppen valahol. Az irigység túláradhat a szívedben és taszíthat mindaz, ami ekörül a nap körül forog a környezetedben. Lehetséges, hogy egy tárkereső app-ban fogsz elveszni Valentin estéjén.

# 3 Sárga

Számodra meleg és szeretetteli lesz ez a nap. Együtt fogod tölteni a szerelmeddel a takaró alatt ölelkezve vagy éppen kávét szürcsölgetve. Szívesen töltesz el időt elvonulva a nagy tömegtől egy kényelmes, csendes környezetben. Arról fog szólni, hogy a pároddal újra életre keltitek a románcot és felfedezitek a kapcsolatotok melegét.

#4 Fekete

A Valentin nap számodra egy kissé háborgó lesz. Harcolni fogsz a szerelmeddel és olyan helyzetbe fogtok kerülni, amely mindkettőtök hangulatát elrontja majd. Lehet, hogy nem így tervezted a napodat, de a dolgok kissé keserűvé fognak válni. Bár semmi olyat nem fogsz tenni, amit később megbánsz, nagy esély van rá, hogy nem ez lesz életed legjobb Valentinje.

#5 Fehér

Nagyon valószínű, hogy ezen a napon rá fogsz jönni, hogy mennyire tiszta is a pároddal a kettőtök között lévő szeretet. Rájössz, hogy mennyire szereted a másikat és, hogy milyen sokat jelent neked. Különös szintű békét fogsz tapasztalni a párod jelenlétében és a szívetek teljesen meg fog nyílni egymás előtt.

#6 Piros

Ha a vörös szívet választottad, akkor a Valentin napod tüzes és szenvedélyes lesz. Rájössz, hogy milyen erősen vonzódtok a pároddal egymáshoz. A vad szenvedély és az érzelem a tetőfokára hág majd. A szerelem és a vágyakozás tökéletesen egyesül és egy olyan Valentin napot hoz számodra, amit örökké emlegetni fogsz.

#7 Barna

Értékelni fogod a pároddal együtt töltött időt és sokat törődtök majd egymással. Sokat fogtok beszélgetni és visszaemlékezni a közös történetetekre. Rá fogtok jönni, hogy milyen mélyen gyökerezik a szerelmetek. Megértitek, hogy milyen nagyszerű, hogy megtaláltátok azt az egyetlen személyt, akire valóban vágytatok.

#8 Lila

A Valentin napod kalandosan telik majd. Új dolgokat fogtok együtt felfedezni és meghallgatjátok egymás titkos vágyait is. A szerelmetek újra kivirágzik az újonnan feltárt dolgok talaján. Ezek az újdonságok még inkább elmélyítik majd az egymás iránti szerelmeteket és az eddigi kötelék még erősebbé válik, mint valaha.

#9 Kék

Ha a kék szívet választottad az a nap számodra egyszerű, de mégis szép lesz. A kék ég hatalmasságához hasonlóan te is fel fogod ismerni, hogy milyen hatalmas is a szeretet, amely a pároddal kettőtök között van. Ugyanakkor olyan mély is, akár az óceán. Egyszerűen túlcsordulsz ezekkel az érzésekkel és ez a felismerés lesz a legédesebb dolog, ami csak történhet veled Valentin napon.

#10 Narancs

Ha ezt a színt választottad, akkor a Valentined szórakoztató és nagyon nyüzsgő lesz. A korábbi terveidet hagyod, és úgy döntesz, hogy az árral haladsz tovább. A pároddal együtt hagyjátok, hogy a pillanat döntsön helyettetek. Élvezni fogjátok az együtt töltött idő minden pillanatát és olyan dolgokat fogtok csinálni, amire addig nem is gondoltatok volna.

tudasfaja.com

loading...