Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy szimbólumot és megtudod mi vár rád a közeljövőben!

Válassz egy szimbólumot és megtudod mi vár rád a közeljövőben!

Kíváncsi vagy, mit hoz a jövő? Nem kell mást tenned, minthogy válassz egyet az alábbi szimbólumok közül, és máris megtudhatsz egy csomó mindent a jövőddel kapcsolatban.

Nézd meg a 8 szimbólumot alaposan, majd csukd be a szemed, számolj el ötig, és idézd fel azt, amelyik a legközelebb állt a szívedhez.

1.Masni

Azt jelzi, hogy a közeljövőben össze fogtok veszni egy barátoddal vagy családtagoddal. Egy ártatlan témából alakul ki egy óriási konfliktus, sosem gondoltad volna, hogy ez lesz belőle. Ne légy makacs, próbáljátok megbeszélni, és elfelejteni a dolgokat.

2.Mérleg

Azt jelzi ez a szimbólum, hogy egy kis bevételre teszel szert, és végre megoldódnak az anyagi gondjaid. Lehet, hogy nyerni fogsz a lottón, de az is megtörténhet, hogy örökölsz, vagy fizetésemelést kapsz.

3.Lány

Ha egyedülálló vagy, akkor ez a szimbólum arra utal, hogy nemsokára megtalálod a másik feled. Légy nyitottabb, és adj esélyt annak is, aki elsőre nem kelti fel az érdeklődésed. Ha párkapcsolatban élsz már egy ideje, ez a szimbólum azt jelenti, hogy túlságosan átengeded a párodnak az irányítást, és itt az ideje végre kézbe vedd az életed. Ne csinálj meg olyan dolgokat, ami teljesen távol áll a személyiségedtől.

4.Fa

Nemsokára egy tesztet kell elvégezned, ami a bölcsességeddel, és találékonyságoddal lesz kapcsolatos. Vagy a munkahelyeden, vagy a hétköznapi kapcsolatodban kell a tudásodról tanúságot tenned, a lényeg, hogy ne ess pánikba. Készülj fel, és légy magabiztos!

5.Hintó

Egy érdekes utazás vár rád, az is lehet, hogy nem egy konkrét fizikai utazásról, hanem egy mélyebb lelki utazásról van szó. Egy új hobbi által egy kicsit jobban megismered magad. Az utazás végén lehet, hogy döntést kell hoznod azzal kapcsolatban, hogy munkát válts, vagy maradj a régi, megszokott, kényelmes, de nem túl kielégítő szakmádban. Az is lehetséges, hogy párkapcsolati változás vár rád, a lényeg az, hogy az életed valamelyik területén váltani fogsz.

6.Kulcs

Egy régi álmod fog nemsokára valóra válni, azonban addig egy igen kemény munka vár rád. Légy óvatos, és csak azoknak mesélj, akikben igazán megbízol, máskülönben az is lehet, hogy ki fognak használni. Készülj fel, lehet, hogy csalódni fogsz egy olyan személyben, aki nagyon fontos volt számodra.

7.Gyűrű

Amint sejteni lehetett, a gyűrű az igaz szerelmet szimbolizálja. Ha komoly párkapcsolatban élsz, akkor minden bizonnyal házasság vár rád a közeljövőben. Ha egyedülálló vagy, akkor egy életreszóló kapcsolatban kötelezheted el magad. Ha régóta házasságban élsz, akkor a gyűrű egy kisbaba születését jelzi, nem feltétlenül a tiedet, a közeli családi vagy baráti körben is lehet örömhír.

8.Hajó

Egy olyan változás következik az életedben, amely minden területre kihat. A döntés a te kezedben van, gondold át okosan a dolgokat. Csak rajtad múlik, hogy elfogadod-e a változást, vagy maradsz a már megszokott világodban.

tudasfaja.com

loading...