Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy házat és megmondjuk milyen ember lakik a lelked mélyén!

Válassz egy házat és megmondjuk milyen ember lakik a lelked mélyén!

Hirdetés

Egy érdekes személyiségtetsztet hoztunk most el nektek, amely meglehetősen pontos eredményt nyújt azzal kapcsolatban, milyen az alaptermészetünk valójában. 

 

Hirdetés

Nagyon egyszerű a dolgod. Nézd meg a fenti képet és válaszd ki azt a házat, amely a szívednek legkedvesebb, majd olvasd el a leírást, amely hozzá tartozik.

#1 Ház

Rendkívül nyitott ember vagy, nem sok rejtegetnivalód van mások elől és szívesen meg is osztod az életed minden apró részletét a szeretteiddel, amit ők nagyon szívesen vesznek. Nem szeretsz egyedül lenni, társaságban érzed igazán jól magad. Ha van egy kis szabadidő, azonnal áthívod a barátokat, családtagokat egy ebédre vagy vacsorára. Szereted az életedet a maximumon élni. Úgy gondolod, hogy túl rövid ahhoz, hogy ne azzal foglalkozz, amit szeretsz.

#2 Ház

Számodra az otthon és a család mindennél fontosabb. A napod fénypontja az, amikor a fárasztó munka és kötelezettségek elintézése után végre hazatérsz a szeretteid körébe, ahol azonnal ellazulsz. Számodra az otthon a nyugalom szigete, ahol nem érhet semmi rossz, ahol mentesülsz a negatív energiáktól.

#3 Ház

Éjszakai bagoly vagy, aki még sötétedés után is a feladataival foglalkozik. Hazatérve jól érzed magad a szeretteid körében, együtt vacsoráztok, zenét hallgattok, filmet néztek. Majd miután mindenki nyugovóra tért, te még elintézed azokat a dolgokat, amikre a nap folyamán nem volt lehetőséged.

#4 Ház

Sokan próbálnak meggyőzni arról, hogy ideje volna kilépned a komfortzónádból, de te nem vagy rá hajlandó, hiszen így érzed jól magad. Szívesen töltöd az időd nagy részét otthon, családi körben vagy akár egyedül is. Kissé visszahúzódó vagy és szükséged van az énidőre, hogy fel tudj töltődni. Úgy éled az életed, ahogy az neked jól esik, és nem foglalkozol mások véleményével.

#5 Ház

Ez a ház pontosan olyan, mint a szíved. Nagy, tiszta és rendezett. Legszívesebben hazavinnél minden kóbor állatot, akit az utcán találsz és segítenél minden rászorulónak. A kebledre ölelnéd a világot és mindenkit támogatnál, akit lehetőséged van. Két lábbal állsz a földön és optimista vagy. Mindig pozitív légkört teremtesz magad körül.

#6 Ház
Sokan azt mondják rólad, hogy titokzatos vagy, de részedről ez így teljesen rendjén van. Nem akarsz mindenkivel megosztani mindent az életedről és a szeretteid dolgairól. Próbálod megvédeni a családodat. Attól, hogy nem kotyogsz ki mindent a magánéletedről, még nem azt jelenti, hogy el is zárkózol a külvilágtól. Páran úgy gondolják, hogy öntelt vagy, de ez téged nem érdekel. Úgy éled az életed, ahogy az neked a lehető legjobb.

tudasfaja.com

Hirdetés