Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy szemet szemet és tudd meg mit rejteget a tudatalattid!

Válassz egy szemet szemet és tudd meg mit rejteget a tudatalattid!

Az alábbiakban 7 fajta szemillusztárciót láthatsz. Válassz ki egyet közülük, amelyik a legközelebb áll hozzád, és olvasd el a rád legjellemzőbb tulajdonságokat. A tudatalattink olyan információkat tárol, amelyekről eddig fogalmunk sem volt. Ha hagyjuk, hogy felszínre törjenek a rejtett tulajdonságaink, sokkal jobban meg fogjuk ismerni önmagunk.

 

1.Szenvedélyes

 

Állandóan új élményekre, és eseményekre szomjazol. A múltad még mindig kísért, és nem akarod elengedni a régmúlt idők történéseit. Engedd magad felszabadultan, és boldogan élni.

2.Titokzatos

 

Óriási tudással rendelkezel, nagyon sok információt tudsz az élet nagy dolgairól. Ne fogd vissza magad, oszd meg másokkal is ismereteidet. Ne zárkózz be, mutasd meg magad, ragyogj, mint egy csillag.

3.Ragyogó aurájú

 

Csak rád kell nézni, és máris boldog lesz tőled az ember, úgy ragyogsz. Mágikus erővel rendelkezel, éppen ezért segítened kell az embereknek, hogy felfedezzék az élet szépségét, nagyságát. Fénylő, ragyogó aurád segítségedre lesz abban, hogy utat mutass.

4.Örökkévaló lélek

 

Olyan mélyen nézed a dolgokat, hogy elveszíted a lényeget sokszor. Gondolataid állandóan csaponganak, hibát-hibára halmozol. Nyugodj meg, és próbáld eldönteni, hogy melyik a helyes út számodra. Bízz magadban, szeress jobban, és ne gondolkodj olyan sokat.

5.Rejtély

 

Túl sok mindent eltitkolsz az emberek elől, de titokzatosságod mégis sok embert vonz. Zárkózott személyiség vagy, de ez bizonyos múltbeli eseményeknek tudható be. Légy nyitottabb, és ne félj közelengedni magadhoz az embereket.

6.Öreg lélek

 

Nem ez az első életed a Földön, ezért számos titokzatos dolog van az életedben. Ezekre valójában te magad sem tudod a választ. Kicsi az önbizalmad, nem tudod eldönteni, hogy mit is keresel valójába ezen a világon. Állandó kétkedések között élsz.

7.Éjszakai madár

 

Sok minden tudsz, de titokban tartod őket. Általában őszinte ember vagy, de olyan dolgot nem árulsz el, amit ellened tudnak fordítani később. Csak annak mutatod meg az igazi önmagad, akiről úgy gondolod, hogy megérdemli!

 

loading...