Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Válassz egy számot és tudd meg, hogy mit tartogat számodra a július!

Válassz egy számot és tudd meg, hogy mit tartogat számodra a július!

Hirdetés

Kíváncsi vagy rá, hogy mire számíthatsz az előtted álló hónapban? Egy egyszerű teszt segítségével módod nyílik rá, hogy betekintést szerezz, mit tartogat számodra a július.

 

Hirdetés

Nincs más dolgod, mint megnézni a fentebb látható képet és kiválasztani a hozzád legközelebb álló számot. Megvagy? Akkor lássuk, hogy milyen jóslat tartozik a választásodhoz. Görgess lejjebb!

# 34

Ha erre a számra esett a választásod, akkor számíthatsz rá, hogy a munkádban, szakmai életedben előrelépést tapasztalsz meg.

Számos lehetőség fog megmutatkozni előtted, a legfontosabb, hogy ezt képes legyél kellőképpen kihasználni. Add bele magad 100%-osan abba, amit csinálsz. Tervezz, gondolkozz, szervezz, légy mozgásban fizikailag és szellemileg is.

Lehet, hogy ez a hónap kevésbé fog a pihenésről szólni, de abban biztos lehetsz, hogy a kemény munkád meg fogja hozni méltó gyümölcsét. Akár egy régóta vágyott előléptetést is sikerülhet elérned.

# 19

Ha a 19-es szám mellett döntöttél, akkor számodra ez a hónap minden lesz, csak nem unalmas. A bátorságod szárnyra kap és ennek következtében olyan dolgokat fogsz megtapasztalni, amiket eddig soha.

Nem félsz kockázatot vállalni, új kalandokban részt venni, új dolgokat kipróbálni. Lehetséges, hogy egy tengeri utazás, egy új földrészen eltöltött idő olyan tapasztalatokkal fog gazdagítani, amelyek teljesen átírják majd az addigi értékrendszeredet.

Képes leszel új perspektívából tekinteni az eddigi életedre és nyitott leszel a változásokra.


# 23

Ha a 23-as szám mellett tetted le a voksodat, akkor a július számodra az új kapcsolatok hava lesz. Számos érdekes és igazán kedves emberrel fogsz megismerkedni. Új barátságokat és új szakmai kapcsolatokat építesz ki.

Ennek következtében a nyár ezen hónapja tele lesz társasági eseményekkel, amelyek óriási mértékben felpezsdítik majd az életedet. Sok-sok közös utazás, program, új élmények és megannyi emlék teszi gazdagabbá a nyaradat.

Ha egyedülálló vagy, akkor nem kizárt, hogy most fogod megtalálni az Igazit, aki csak még inkább bearanyozza majd a mindennapokat.

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...