Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Válassz egy kártyát és tudd meg, hogy az elkövetkező hónap mit tartogat...

Válassz egy kártyát és tudd meg, hogy az elkövetkező hónap mit tartogat számodra!

Hirdetés

Mindannyian hasznát vesszük időnként némi útmutatásnak az életünkre vonatkozólag. A kártyavetés éppen egy jó módszer erre. Vess egy pillantást az itt lévő három tarot kártyára és válaszd ki azt, amelyik a leginkább megszólítja a lelkedet. Választásod segít abban, hogy megtudd, mi vár rád az elkövetkező hetekben.

Készen vagy? Akkor húzz egyet és nézd meg a személyes iránymutatásodat!

Hirdetés

1. Kártya – Kelyhek királynője

A február a teremtés hónapja lesz számodra. A királynő a termékenységet és a növekedést szimbolizálja az élet minden területén. A Kelyhek királynője a tarot egyik szeretetteljes archetípusa. A szeretet, az együttérzés és a törődés szimbóluma magunk és embertársaink felé.

Általában női energiát jelöl, amely szilárd női támaszt jelent. Egy nő, aki az életedben van, vagy hamarosan megérkezik, nagy segítségedre lesz az életben. Arra is emlékeztet ez a kártya aminket, hogy önmagunkat is szeretettel és türelemmel kell, hogy kezeljük, Nem számít, hogy kik vagyunk, és éppen hol tartunk, mindannyiunkban vannak olyan értékek, amelyek méltóak a tiszteletre és a szeretetre.

Munka: A munkában a királyné általában egy szó szerinti nőt jelez, aki nagyon hasznos lesz számodra. Ez a nő általában világos hajú. A királynő arra is emlékeztetni akar minket, hogy próbáljunk minél több szeretettel fordulni a munkánk felé, legyen az akár egy gyári munka, ahol valamilyen tárgyat hozunk létre. Lásd meg a hasznosságot és a szépséget abban, amit létrehozunk.

Szerelem: A királynő nagyon pozitív kitartást sugároz kapcsolatok terén. Ha egyedül vagy és ezt a kártyát választottad, az nagyon jó jele annak, hogy hamarosan új románc bukkan fel az életedben. Az egyetlen gond, hogy könnyen ki lehet billenni az egyensúlyból a szerelem miatt, ezért légy nagyon figyelmes és igyekezz harmóniában maradni. Ne feledkezz meg életed egyéb színtereiről.

2. Kártya – Igazság

A február hónap az egyensúly megtalálásáról fog szólni. Az Igazság a karmával és az ok-okozati törvényekkel foglalkozik. Kijelenti, hogy minden esemény és minden ember összekapcsolódik. Fontos megjegyezni azonban, hogy nem minden a karma következménye, amivel meg kell küzdened. Előfordul, hogy egy hozzád közel álló ember helyzetébe ártod bele mélyebben magad, mintha csak a saját problémádról lenne szó. Ne hibáztasd magad feleslegesen.

Ez a kártya megkönnyíti a méltányosságot, az egyensúlyt és a harmóniát. Ha közvetlenül részt veszel valamilyen ügyben, ahol igazságosan kell dönteni, ne aggódj, a dolgok nagyobb mértékben a te javadat fognak szolgálni.

Munka: A munkát és a magánéletet egyensúlyban kell tartanod. Ha túl nagy hangsúlyt fektetsz az egyikre, hiányt szenved a másik. A legtöbb ember számára az egyikben egyszerűbb jobban teljesíteni, épp ezért érdemes a másikat ilyenkor nagyobb odaadással kezelni. Az egyensúly megteremtése elengedhetetlen a fejlődéshez.

Szerelem: Ha megkérdőjelezed, hogy te és a párod hosszú távon vajon együtt maradtok -e és ezt a kártyát választottad, akkor a válasz nagy valószínűséggel az, hogy nem. Másrészt, ha egyedül vagy, akkor ez az időszak az elhamarkodott elkötelezettségeké lesz. Légy egyértelmű azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnél egy kapcsolattól, úgy nagyobb eséllyel fogsz rátalálni a megfelelőre.

3. Kártya – Mágus

A február az új kezdetek hónapja lesz számodra. A Bűvész azt jelképezi, hogy az összes erőségedet magasabb és jobb dolgokra fogod használni. Lelki, érzelmi és egyéb téren is. Ez egy olyan kártya, amely leggyakrabban új kezdeteket és nagy elvárásokat jelképez. Ennek az olvasása nagyon pozitív ómennel bír. Emlékeztet arra, hogy képesek vagyunk pozitív változásokat elérni az életünkben és a környező világban is, azáltal, hogy valóban megpróbáljuk azt.

Munka: Jelentős fejlődés következik be a munkád terén. Különösen akkor, ha kreatív munkát végzel, ez lesz az az időszak, amikor az alkotásaid komoly elvárásokkal találkoznak, és nagy dolgokat eredményezhetnek. Ha munkahelyváltásról lenne szó, akkor ez egy nagyon kedvező időszak lesz. Ha úgy gondolod, hogy már az összes lehetőséget kimerítetted, akkor tévedsz. Lehet, hogy arra van szükség, hogy néhány lépést megismételj és rátalálsz az igazira.

Szerelem: Ha egyedül vagy, akkor jobb, ha tudod, hogy valaki ugyanúgy keres téged, ahogyan te őt. Ne ülj otthon és várd, hogy az igazi bekopogtasson az ajtódon. Légy nyitott és elérhető, mert egy kiváló időszak következik számodra.

tudasfaja.com

Hirdetés