Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Üzenet minden nőnek: Ezért tegyél karabinert a táskád fülére!

Üzenet minden nőnek: Ezért tegyél karabinert a táskád fülére!

Hirdetés

Kevesebb, mint egy hét választ el minket karácsonytól és ilyenkor a bevásárló központok és szupermarketek mindig dugig vannak emberekkel. Van, aki utolsó pillanatos ajándék beszerző vagy most vásárolja az alapanyagokat a vacsorához.

Bárhogy is legyen, nagy a nyüzsgés és a tumultus majdnem mindenhol. Nagyon könnyű a zsúfolt helyeken vadászva a legjobb termékekre, megfeledkezni értékeinkről és még könnyebb azokat ügyes tolvajoknak elkobozniuk tőlünk.

Hirdetés

A rendőrség tisztában van vele, hogy ez az időszak a legkedvezőbb az ilyesfajta bűntettek elkövetésére, szóval igyekszik megosztani hasznos tippeket vagyontárgyaink megóvására.

Azok a vásárlók, akik nem is foglalkoznak a bevásárló kocsiban hagyott táskáikkal, szinte tálcán kínálják fel a lehetőséget az enyves kezűeknek. Egy pillanat és volt-nincs retikül, pénztárca.

Egyszerű védelem a tolvajok ellen

Ha gyakran teszed a táskádat a bevásárló kocsi gyerekeknek kialakított ülésére vagy akasztod fel a mögé, akkor érdemes ezt a trükköt alkalmaznod.

Tegyél egy karabinert a táska fülére, és amikor felakasztod vagy beülteted a táskád a bevásárló kocsiba, akkor rögzítsd a karabinerrel a rácsához.

Ez meg fogja akadályozni, hogy a tolvaj észrevétlenül lenyúlhassa a táskádat. 😉

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés