Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A férfi titka, aki úgy néz ki, mint egy huszonéves, pedig valójában...

A férfi titka, aki úgy néz ki, mint egy huszonéves, pedig valójában 50-en felül van!

Hirdetés

Chuando Tan egy Szingapúrban élő fotós. 1976-ban született, ami azt jelenti, hogy jelenleg 53 éves. A róla készült fotókon egyértelműen úgy néz ki, mint egy 20-as éveiben járó fiatal férfi. A titkait most megosztja a világgal.

1980-ban Chuando modellként dolgozott, majd az éneklésbe is beleszagolt, ami nem ment neki valami jól és emiatt a fotós szakmánál kötött ki. Egyik nap a kliense fotója helyett hibából a sajátját posztolta és itt indult el az egész.

Hirdetés

A követői észrevették, hogy Chuando egy szemernyit nem változott huszonéves önmaga óta. Egyesek a jó genetikának tulajdonítják ezt, mások annak, hogy hozzáfér olyan gyógyszerekhez, amelyekhez más talán nem, stb.

A fotós azonban úgy gondolja, hogy a külseje és az egészségi állapota kizárólag az étkezési szokásainak és a fizikai aktivitásának köszönhető.

Minden reggel megeszik 2 tojássárgáját és 6 főt tojást. Elfogyaszt egy pohár tejet, amibe bogyós gyümölcsöket és avokádót is szokott turmixolni. Egy ilyen reggeli sok fehérjét tartalmaz, ami napindítónak tökéletes.

Nap közben rizst, halat és csirkét szokott enni grillezett zöldségekkel.

A jégkrém a gyengéje, így azt alkalmanként megengedi magának, de kizárólag csak a reggeli órákban.

Nem fogyaszt sem teát, sem kávét, helyette nagyon sok tiszta vizet iszik.

Az étkezéseiben mindig sok zöldség szerepel. Alkoholt egyáltalán nem fogyaszt és nem is cigarettázik.

Minden egyes nap 90 percet edz, amelyből heti 4 alkalom erőnléti edzés. Kardió edzés részeként futópadozik vagy taposó gépet használ. Gyakran fejezi be a napot úszással.

Semmilyen kozmetikumot vagy szépészeti kezelést nem vesz igénybe és plasztikai beavatkozást sem hajtottak végig rajta soha.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés