Kezdőlap EGÉSZSÉG Tisztítsd meg a tüdőd 3 nap alatt ezzel a recepttel!

Tisztítsd meg a tüdőd 3 nap alatt ezzel a recepttel!

Az egyik legfontosabb szervünk a tüdőnk, éppen ezért fontos, hogy óvjuk, és egész életünkön át gondoskodjunk egészségéről. A belélegzés által folyamatosan ki van téve a veszélyeknek, hiszen számos baktérium, vírus, gomba, és toxikus anyag juthat be így a szervezetbe. Azonban az egyik legveszélyesebb dolog, a tüdőt illetően, a dohányzás.

 

 

A különböző mikroorganizmusok teszik a tüdőt nagyon érzékennyé, ezért sokkal fogékonyabbak lehetünk a megfázásra, légúti megbetegedésekre, hörghurutra, tüdőgyulladásra. A dohányzás károsítja a tüdőt, megnehezíti a légzést, éppen ezért ajánlott elkerülni a dohányfüstös helyiséget. Ha valaki dohányzik, és semmiképp sem tud leszokni róla, akkor az alábbi tüdőtisztító kúrát mindenképpen végezze el. De, ha valaki légzési nehézségekkel, vagy bármilyen légúti problémával küzd annak is ajánlott elvégezni a három napos tisztítást.    1. nap: igyunk meg egy nagy csésze gyógynövényekből főzött teát lefekvés előtt. Ez segíteni fog abban, hogy kiizzadjuk a méreganyagokat, és megakadályozza a székrekedést. Így már első nap nagyon sok toxikus anyag távozhat a szervezetünkből.

    2. nap: egy nagy pohár meleg vízben keverjük el két citrom levét, majd igyuk meg reggeli előtt. A citrom tele van antioxidánsokkal, ezért nagy hatóerővel tisztítja a szervezetet, és erősíti a légzőrendszert.  1. nap: ebéd előtt igyunk meg egy kevés sárgarépa levet, hiszen ez csökkenti a vér savasságát. Ez nagyon fontos annak érdekében, hogy a tüdőt méregteleníteni tudjuk.

Ezt a három napos módszert többször egymás után ismételjük meg. A hatást hat nap után már érezhetjük, de a nagyobb tisztulás csak jóval azután érezhető. Addig kell tartani a kúrát, míg érezzük, hogy a légzésünk könnyebb lesz, és az esetleges köhögés is megszűnik.

Szerző: tudasfaja.com

loading...