Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Téged melyik ösvény szólít meg? – Ezt árulja el rólad választásod

Téged melyik ösvény szólít meg? – Ezt árulja el rólad választásod

Íme, 6 kép, amelyek mindegyike egy sejtelmes ösvényt ábrázol, amelynek nem tudhatjuk, hogy mi rejlik a végén. Egy dolgot tudhatunk csupán, hogy minden ösvény bizonyos személyiségjegyeket fed fel a választójával kapcsolatban. 

Ha kíváncsi vagy, hogy rólad mi derülhet ki ez alapján, akkor válaszd ki közülük azt, amelyik a lecsalogatóbb számodra, majd olvasd el a hozzá tartozó leírást.

#1 ÖSVÉNY

Finom, gyengéd természet vagy, aki örömét leli a világ szépségeiben. Akkor vagy a legboldogabb, ha kedvenc tárgyaiddal vagy körülvéve. A hagyományok és a múlt nagy értéket képviselnek számodra.

Az derül ki rólad, hogy szeretsz időt hagyni mindennek és nagyra értékeled az apró dolgokat is az életben. Lakozik benned egy kalandvágyó én is, aki vágyik arra, hogy kiszabaduljon a biztonságot adó környezetből és átadja magát a változásnak. Annak ellenére, hogy nem vagy egy hangos ember, ideje, hogy végre kimondd minden alkalommal, ami a szívedet nyomja.

#2 ÖSVÉNY

Élvezed az új kalandokat, az új érzéseket, az új élményeket. Bátor vagy, aki nem szereti a taktikázást. Erős személyiséged van és nem igazán szoktál finomkodni a szavakkal. Hűséges vagy és megbízható, soha nem hagynál cserben vagy vezetnél félre egy barátot.

A köves út azt jelzi, hogy szereted a kihívásokat és nem bánod, ha valamiért meredek emelkedőt kell megtenned. Mindig is azt érezted, hogy valami csodás dolog vár rád a csúcson és ez így is van. Mássz csak tovább és nem leszel csalódott a végeredménnyel. A bátorságod másoknak is erőt ad, de időnként ne félj megmutatni a finom oldaladat.

#3 ÖSVÉNY

Szeretsz időt adni magadnak és alaposan átgondolni a dolgokat, mielőtt bármibe is belevetnéd magad. Úgy gondolod, minél több kérdést vetsz fel valamivel kapcsolatban, annál biztosabb válaszra lelhetsz. Néha elveszted az irányt, de emiatt nem aggódsz. Miközben más talán megijed az ismeretlentől, te bátran állsz elébe.

Ez a vadregényesebb út azt jelenti, hogy introvertált, vándor típus vagy, aki számára az élet egy nagy kaland. A higgadt energiád nyugalmat hoz mások számára is, éppen ezért időnként köréd gyűlnek az emberek, hogy belőled töltekezhessenek.

#4 ÖSVÉNY

Szeszélyes természet vagy, remek humorérzékkel megáldva. Minden feltűnő és különleges dolog vonzza a figyelmedet, az életed pedig tele van színekkel. Szenvedélyes és szertelen vagy, aki körül csak úgy vibrál a levegő. Személyiségeddel elkápráztatod a körülötted lévőket.

Mivel egy “mennyezettel” borított ösvényt választottál, ezért jellemző rád, hogy sokkal inkább vertikális irányban keresgélsz az életben, ám nem ártana időnként a horizontális síkon is szemmel tartanod az irányt. Mások odáig vannak a humorodért, de időnként bátran mutasd meg a komolyabb arcodat is.

#5 ÖSVÉNY

Egy nagyon nyugodt, őszinte és kedves személy vagy. Alázatos és nyíltszívű, akit szinte lehetetlen felizgatni. Könnyen megbocsátasz, és könnyen felejtesz, de még ennél is könnyebben görbül mosoly az arcodra. Miközben mások vért izzadnak az aggodalmaskodástól a legapróbb dolgok miatt is, te közben gondtalanul fütyörészel a világba.

Ez az ösvény egy átmeneti időszakot jelképez. Se nem nyár, se nem tél – változás közeleg az életedben és hamarosan rájössz, hogy a te érdekedben történik. Lehet, hogy vannak hullámvölgyek az életedben, mégis jól tudod kezelni azokat, hiszen kiegyensúlyozott vagy.

#6 ÖSVÉNY

Csendes vagy, megfontolt és mély érzésű. Szereted az egyedüllétet, ugyanakkor a jó társaságnak sem vagy ellenére. Érzékeny és jószívű természet vagy, akinek az őszinteség az egyik legfőbb erény a világon.

A választott utad alapján elmondható, hogy szükséged van egy menedékre, amelybe mindig visszavonulhatsz. Azt sem bánod, ha az utadon egyedül kell járnod. Habár nem vagy hozzászokva, hogy a fényben járj, a végén mindenképpen az vár rád. Ne félj tőle, a szemed hozzá fog szokni és megtalálod benne a szépséget.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...