Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK Te töltenél egy éjszakát ebben a hotelszobában, hogy másnap egy lakatlan szigeten...

Te töltenél egy éjszakát ebben a hotelszobában, hogy másnap egy lakatlan szigeten köthess ki?

Ez most vagy lenyűgöz, vagy teljesen megrémít, jól gondoljuk? Egy japán élménypark építménye ez a gömb alakú kabin, amely egyben egy vízen lebegő hotelszoba is. Ez a vízi kapszula egy éjszaka alatt elszállítja utasait egy privát lakatlan szigetre.

Nem, ez nem csalás és nem ámítás.

A Huis Ten Bosch egy Hollandiát rekreáló élménypark Nagasaki közigazgatási területén és lebegő hotelszobákat fejleszt, amelyek az Omura-öbölön keresztül eljutnak egy 10 hektáros szigetre, ahol a kaland tovább folytatódhat. A projektet 2018 nyarán tesztelték.

Vess egy pillantást erre a futurisztikus “hotelszobára”, amely még fürdővel is fel van szerelve és nagyjából 3,5 x 4 méteres, mindamellett tsunami biztosnak is mondják.

Meglepő, de az ára nem túl borsos. Mindössze 78- 105.000 Ft értékű jenért elszállítja utasait. Ezt az összeget akár négyfelé is el lehet osztani, ugyanis ennyi alvóhely található egy ilyen kabinban.

A Huis Ten Bosh további érdekes találmányai között szerepel az első robot hotel, a Henn-na Hotel, ahol a recepciós pultnál akár dinoszaurusz robotok is üdvözölhetnek, ha megérkezel. A hotel 90%-ban robotok segítségével üzemel és arcfelismerő rendszere is van.

Kukkants be a lebegő hotelszobába ezzel a videóval:

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...