Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Te melyik kulccsal nyitnád ki ezt az arany ládát?

Te melyik kulccsal nyitnád ki ezt az arany ládát?

Hirdetés

A személyiségtesztek által mindig egy kicsit többet tudhatsz meg önmagadról. Olyan tulajdonságok is kiderülhetnek, amelyeket szeretnél palástolni. A választásaid mindig közelebb hoznak önmagadhoz.

A következő teszt is ezt a célt szolgálja és semmi mást nem kell tenned, csupán választanod egyet a képen látható kulcsok közül. Ne gondolkodj sokat, bökj rá a legszimpatikusabb formára.

Hirdetés

Azután görgess tovább és olvasd el, az adott kulcshoz tartozó leírást.

1# Kulcs

A legegyszerűbb kulcsot választottad, bár ennek ellenére ez a leghatékonyabb a zárak kinyitásában. Ez azt jelenti, hogy racionális gondolkodású vagy, határozott és elemző típus. Az esetek kisebb részében hajlandó vagy felszínre engedni mélyen megbúvó érzelmeidet és sebezhetővé válni, de nagyobbrészt szinte senki előtt nem nyílsz meg teljesen.

2# Kulcs

Ha a 2-es kulcsot választottad, akkor ez azt jelenti, hogy egy igazán elbűvölő személyiség vagy, erős jellem, aki mindig újító ötletekkel áll elő. Egyszerűen elérsz mindent, amit a fejedbe veszel. Az erő és a függetlenséd számodra rettenetesen fontos dolgok.

3# Kulcs

Te olyan típus vagy, aki magabiztos és hisz benne, hogy a képességei soha nem fogják cserben hagyni. Nagyon könnyen alkalmazkodsz új helyzetekhez és nem ijedsz meg az utadba kerülő nehézségektől. Soha nem gondolkozol túl sokat a döntéseid meghozatala előtt és mindig kontrollt gyakorolsz az életed fölött. A kalandokat sem veted meg.

4# Kulcs

Lehet, hogy észre sem vetted, de azt a kulcsot választottad, amelynek a feje egy négylevelű lóherére hasonlít. Optimista alkat vagy, aki szerint a pohár mindig félig teli. Sajnos hajlamos vagy időnként túl lobbanékony lenni és ennek következtében sokszor kerülsz problémás helyzetekbe.

5# Kulcs

Az legkacifántosabb kulcsot választottad, amely általában tündérmesékben szokott feltűnni. Azt szimbolizálja, hogy egy igazán kreatív típus vagy, aki hatalmas képzelőerővel rendelkezik és szeret álmodozni. Sajnos túl gyakran veszel magadra olyan dolgokat, amelyet nem kellene és ezért az emberek néha félve közelítenek meg.

6# Kulcs

Egy igazán általános formát választottál, ami azt jelenti, hogy gyakorlatias típus vagy, aki sokszor a józan eszére hagyatkozik. Nagyon erősen tudsz koncentrálni, ha azt a fejedbe veszed, még olyan dolgokra is, amelyek alapvetően nem érdekelnek téged. Az sajnos nehezedre esik, hogy kimozdulj a komfort zónádból, bár ez annyira nem zavar. Nagyon hűséges vagy és ezt elvárod a többiektől is.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...