Kezdőlap EZOTÉRIA Te melyik gyűrűt húznád az ujjadra? Ilyen nő vagy te valójában!

Te melyik gyűrűt húznád az ujjadra? Ilyen nő vagy te valójában!

Hirdetés

Ez a teszt amennyire egyszerű, pont annyira meglepő eredményeket tartogat. Mindössze annyit kell tenned, hogy választasz egy gyűrűt az alábbi 6-ból, és megtudhatod, hogy milyen nő is vagy te igazából!

 

Hirdetés

1.Ha ezt a gyűrűt választottad, azt jelenti, hogy egy igazi királynő vagy, aki tisztában van a külső, és belső értékeivel. Megbízható vagy, rád minden körülmények között lehet számítani.

2.Mindig vidám vagy és természetes, az emberek csodálnak, szívesen vannak a társaságodban. Magabiztosságod, és kedvességed lehengerlő.

3.Nagyon attraktív, és vonzó a külsőd. Imádod a szabadságot, szeretsz utazni, és új dolgokat megcsodálni, kipróbálni.

4.Tele vagy energiával, és csak akkor érzed jól magad, ha azt csinálhatod, amihez éppen kedved van. Mások számára nagyon érdekesnek, és irigylésre méltónak tűnik az életed.


5.Nagyon bájos, és vonzó jelenség vagy. Fő jellemződ a természetesség, és ezt az irányvonalat az öltözködésed, az otthonod, és a gondolkodásmódod is tükrözi. Sok barátod van, hiszen téged csak szeretni lehet.

6.Te egy okos, és szexi nő vagy. Legyőzöl minden akadályt, ambíciós vagy, élvezed az életet, és éppen ezért a problémák messziről elkerülnek.

tudasfaja.com

Hirdetés