Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Te hogy hagyod a WC-papírt? Vigyázz, mert árulkodik rólad!

Te hogy hagyod a WC-papírt? Vigyázz, mert árulkodik rólad!

Hirdetés

A pszichológiai vizsgálatok folyamatosan vizsgálják minden szokásainkat, amelyek segítenek a lehető legpontosabb leírást adni a személyiségünkről, a jellemünkről.

 

Hirdetés

Az alábbi elmélet talán kissé furcsának tűnhet, miszerint a WC-papír felhelyezése is árulkodik a ház tulajdonosáról. Hihetetlen vagy sem, pedig igaz, legalább is állítja egy amerikai napilap. Ezek alapján nézzük meg, hogy a mi fürdőszobánkban hogy van, majd olvassuk el a leírást és döntsük el, hogy igaz-e vagy sem!

1. Kép

Ha a wc-papírt úgy helyezted fel, hogy annak a tekerhető része hátulról jön, akkor egy igazi “tökély” vagy. Maximalista személyiséggel rendelkezel, aki szereti elérni azt, amit kitűz maga elé. Ebben nem engeded, hogy bárki vagy bármi is eltántorítson, ha kell eltolsz másokat is. Az otthonodban mindennek meg van a maga helye, kifejezetten bosszant, ha valaki valamit máshová tesz. Rendszerető ember vagy, aki rögtön kiszúrja másnál a legkisebb porszemcsét is. Számodra fontos az otthon melegsége és emiatt mindent megteszel, hogy aki veled egy fedél alatt lakik érezhesse.

2. Kép

Ha a wc-papírt felülről tekerve hagyod, akkor számodra az otthonod nem elsődleges. Nem kifejezetten otthon érzed jól magad, számodra mindegy, ha látsz valahol egy kis takarítani valót. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy koszban élsz, de nem is raksz rendet magad körül azonnal. Ez jellemez téged az életben is. Szeretsz mindenhez apró lépésekkel közeledni, semmit nem kapkodsz el, ha rajtad múlik, akár éveket is vársz valamire.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés