Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Te ezzel kapcsolatban vagy cinikus a csillagjegyed szerint

Te ezzel kapcsolatban vagy cinikus a csillagjegyed szerint

Hirdetés

Mindenki tud cinikus lenni időnként, hiszen ez úgymond az emberi természet velejárója. Lévén, hogy az asztrológia szerint a csillagjegyünk befolyásolja személyiségünket, arra is hatással van, hogy mivel kapcsolatban vagyunk a leginkább cinikusak.

Lássuk, hogy melyik zodiákusra mi jellemző e tekintetben.

Hirdetés

Kos

Azokkal az emberekkel kapcsolatban a legcinikusabbak, akik egyenesnek és őszintének tartják magukat, mégis olyan nyakatekerten beszélnek, hogy soha nem képesek a lényegre jutni.

Bika

A Bikák nem bírják azokat az embereket, akik sokat hencegnek. Úgy gondolják, hogy ha mindenáron el kell mondanod másoknak, hogy mennyire nagyszerű vagy ebben, vagy abban, akkor lehet, hogy egyáltalán nem vagy jó semmiben.

Ikrek

Az Ikrek teljesen készen vannak a közösségi médiában szerényen dicsekvőktől. Nagyon csodás, hogy tökéletes az életed, de akkor mégis miért van szükséged arra, hogy minden egyes részletére visszaigazolásért kuncsorogj..?

Rák

A Rákok mindig tudni akarják, hogy mire megy ki a játék. Miért hívod meg őket vacsorára? Miért adsz nekik ingyen sütit, stb.? Mit akarsz cserébe? Olyan nincs, hogy valaki önzetlenül adjon.

Oroszlán

Képtelenek elhinni, hogy mindent el lehet érni az életben. Teljességgel lehetetlen, hogy az ember mindent megszerezzen, amit akar, még akkor sem, ha mindent jól csinál.

Szűz

A Szüzek nagyon nehezen hisznek másoknak. Csak azt fogadják el igazságként, ami mögött megalapozott tények állnak, aminek van hiteles forrása. Addig nem hisznek másnak, amíg az nem tud valamilyen bizonyítékot felmutatni.

Mérleg

A Mérlegek nagyon cinikusak mások kifogásaival kapcsolatban. Nem hiszik el, hogy ezért vagy azért késtél, nem igazán tudják elhinni, hogy azért nem érsz rá találkozni, amit felhoztál gátló tényezőként.

Skorpió

A Skorpiók nagyon titokzatos teremtések és nehezen bíznak meg másokban. A gyanakvó természetük táplálja a cinizmusukat és szinte várják, hogy az árulás/csalás bizonyítékai előbb vagy utóbb felbukkanjanak a másikkal kapcsolatban.

Nyilas

A Nyilasok hajlamosak megérezni, hogy mi a helyes és mi a helytelen, ám nem hiszik, hogy ezzel rajtuk kívül más is így van. Úgy gondolják, hogy az emberek nagy része elvesztette erkölcsi iránytűjét és bele sem gondol, hogy a tettei másokra milyen hatással vannak.

Bak

A Bakok azzal kapcsolatban cinikusak, hogy mások képesek az ő irányításuk nélkül intézni a dolgokat. Néha túl sokat magyaráznak vagy túlságosan óvják gyermeküket. Úgy gondolják, hogy ők tudják, mit hogyan kell jól intézni.

Vízöntő

Nagyon értelmes jegy, aki nehezen hiszi el, hogy bárki más okosabb, kreatívabb, innovatívabb gondolkodású, mint ő. Jellemzően ő a legintelligensebb személy a szobában és nem szereti, ha ezt bárki is megkérdőjelezi.

Halak

A Halak azzal kapcsolatban tud cinikus lenni, ha valaki túl buzgóan flörtöl vele, túl sokat dicséri és kedves gesztusokat tesz felé anélkül, hogy bármit kérne cserébe. Hinni akar benne, hogy nincs hátsó szándék a dologban, ám mégsem akar bizalmat szavazni senkinek.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés