Kezdőlap EZOTÉRIA Tartsd be az Univerzum 5 törvényét és egyenesbe jön az életed!

Tartsd be az Univerzum 5 törvényét és egyenesbe jön az életed!

Léteznek bizonyos törvények, melyek segítségével másképp érzékelhetjük az Univerzumból származó életenergiákat. Minden ami körbevesz minket az az Univerzum rezgéséből születik. Közös erővel tudjuk formálni a Világegyetemet, ha ismerjük a törvényeit.

Ezek az Univerzum legfontosabb törvényei, melyeket érdemes követnünk, ha boldogabb életet szeretnénk élni!

1.Lehetőségek törvénye

Megmutatja a helyes irányt, hogy merre kell haladnunk annak érdekében, hogy fejlődés, gyarapodás következzen be életünkben. Érezzük, hogy hatalmunk van a saját tudatunk fölött, képesek vagyunk teremteni. Minél jobban koncentrálunk a tudatos életre, annál jobban feltárulnak az életünkben a lehetőségek.
Hogyan használjuk ezt a törvényt? Meditáljunk, folytassunk kreatív tevékenységeket.

2.Gondolkodás törvénye

Megmutatja számunkra, hogy az életünket, a világról alkotott képünk, a gondolkodásunk határozza meg. Miden, amit az életben történik velünk, amit érzünk, azt a gondolkodásunk által hozzuk létre. “Az vagy, amit gondolsz”.
Hogyan használjuk ki ezt a törvényt? Gondolkozzunk, és cselekedjünk pozitívan.

3.Vonzás törvénye

Ez az Univerzum egyik legismertebb törvénye, amely arról szól, hogy bizonyos dolgok vonzása érdekében a kibocsátott energiára kell figyelni. Minél inkább egy bizonyos dologra koncentrálunk, annál valószínűbb, hogy megkapjuk azt. Ha sikerül összehangolnunk a vágyat, és a rezgésszintet, akkor elérjük azt, amit szeretnénk. Ha tudatában vagyunk képességeinknek, akkor képesek leszünk növelni a rezgésszintet is.
Hogyan használjuk ki ezt a törvényt? Képzeljük el, hogy mit szeretnénk létrehozni, és higgyünk a lehetőségben.

4. A karma törvénye

A lélek azért jön a Földre, és ölt emberi testet, hogy tanuljon, és fejlődjön. Az összes eddigi életünk tapasztalatai kísérnek minket. Jelenlegi életünkben fizetünk az eddig életünkben elkövetett hibáinkért, igyekezzünk most úgy élni, hogy a következő életünk jobb legyen.
Hogyan használjuk ki ezt a törvényt? Fogadjunk el, és használjunk ki minden lehetőséget, hiszen ezáltal csak fejlődni fogunk.

5.Az egység törvénye

Mindannyian egy egységből származunk, ami azt jelenti, ha valakit bántunk, akkor mi magunkat is bántani fogjuk. Ha mi magunk fejlődik, növekedik a rezgésszintünk, akkor a körülöttünk levő környezet is fejlődik. Ennek az ellenkezője is igaz.
Hogyan használjuk ki ezt a törvényt? Ismerjük fel, hogy mennyire fontos a szerepünk a Földön.

tudasfaja.com

loading...