Kezdőlap EGÉSZSÉG “Ez a szódabikarbónás módszer mentette meg a hajam!”

“Ez a szódabikarbónás módszer mentette meg a hajam!”

Hirdetés

Tudtál róla, hogy a szódabikarbóna az egyik legjobb dolog arra, hogy ápolt és szép hajad legyen? Az alábbi történet bebizonyítja, hogy milyen csodálatos hatással van a hajra és bárki nyugodt szívvel alkalmazhatja.

“Készen álltam arra, hogy a fodrász levágja a gyönyörű hajam, ugyanis a samponok, hajlakkok és egyéb anyagok olyannyira tönkretették a hosszú hajam, hogy már nem volt más megoldás a fodrászom szerint. Minden nap arra lettem figyelmes, hogy hajam egyre vékonyabb, gyengébb, és a dús hajkoronám már csak a fele volt az utolsó hetekben.

Hirdetés

Bármilyen drága és márkás sampont vagy hajpakolást vásároltam meg, mindentől csak bizonyos időre javult a hajam, még kezeléseket is felvettem, hátha orvosi problémám van. Mikor ez sem segített, akkor döntöttem úgy, hogy szétnézek a természetes gyógymódok között, ahol a szódabikarbónás megoldások közül kialakítottam magamnak egy kezelést.Ettől napokon belül észrevettem a változást, és nem csak külsőleg volt szebb a hajam, hanem hirtelen elkezdett vastagodni, és rohamosan nőni. Ma már bátran ajánlom mindenkinek, mert nem tartalmaz káros összetevőket, mint a samponok, vagy más hajra való dolgok, az eredményt pedig garantálom mindenki imádni fogja!

Lehet, hogy eleinte hiányozni fog a sampon, de az eredmény kárpótol majd minden hiányt. 1 evőkanál szódabikarbónát összekevertem 3-szor akkora mennyiségű vízzel (a mennyiségek függnek a haj hosszától, vastagságától), majd mindezt egy kis flakonba öntöttem. Ezt a keveréket alkalmaztam a hajtövekre majd a hajvégekre és hagytam 3-5 percet megpihenni a hajamon. Ez után meleg vízzel öblítettem le a hajam, sampont nem használtam.

Ha valakinek mégis szüksége van öblítésre, akkor ecettel tegye azt. Egy evőkanál ecetet, vagy almaecetet 3-szor akkora mennyiségű vízzel keverjünk össze, amibe lehet tenni egy kis illóolajat, ami illatot ad a hajnak. Ezzel végezzük el az öblítést. Utána alkalmazhatunk még egy sima vizes öblítést is, ha szükségesnek találjuk.A húgomnak gyönyörű, egészséges haja volt, de mégis ajánlottam neki, hogy próbáljuk ki az ő haján is. Kicsit félve vágott bele, de végül sikerült rábeszélnem. Egy hónapon belül hajszíne élénkebb lett, a vastagsága duplázódott, sőt a szokásos növekedés a kétszeresére emelkedett. Így bátran ajánlom azoknak is, akik csak szeretnék természetes módszerekkel ápolni hajukat.

Én a szódabikarbónának köszönhetem, hogy nem kellett búcsút vennem a hosszú hajamnak.”

szerző:tudasfaja.com

 

Hirdetés