Kezdőlap EGÉSZSÉG Szódabikarbóna és juharszirup gyógyító kombináció, amit a gyógyszeripar nem reklámoz!

Szódabikarbóna és juharszirup gyógyító kombináció, amit a gyógyszeripar nem reklámoz!

Többször olvashattunk már arról, és orvostudományok is elismerték, hogy a szódabikarbóna és a juharszirup is mennyi betegségre jó, azonban mégsem ajánlották még betegeknek, hogy együtt, kombinálva alkalmazzák őket.

Az, hogy pontosan milyen betegséget is gyógyít hatékonyan a kombináció az a rákos sejtek megcélozása és elpusztítása. Dr. Tullio Simoncini római onkológus arra a meggyőződésre jutott, hogy a fehér daganatok az immunrendszer legyengülése következtében mértéktelenül elszaporodott gombák, a candida albicans kolóniái által létrehozott anyagcsomók. Keresni kezdte azt az anyagot, melynek hatására a gombák elhalnak, nem válnak rezisztenssé és a kezelésnek semmilyen mellékhatása sincs. Hosszas kísérletek után rálelt a szódabikarbónára (NaHCO3), melyre a gombák mindig reagáltak és nem váltak rezisztenssé, mint a kemoterápia esetén. Szerinte a szódabikarbónával kezelhető és gyógyítható a rák, mivel a rák kialakulásáért legtöbbször a candida felelős.

A juharszirup vízből, ásványi- és tápanyagokból, továbbá cukorból áll. Minél sötétebb színű a juharszirup, annál intenzívebb az íze és annál nagyobb a cukor, tápanyag- és ásványi anyag koncentrációja. Mivel a benne található anyagok erősítik és tisztítják az immunrendszert, a méregtelenítő juharszirup kiválóan alkalmas fogyókúrákhoz is.

Íme a gyógyító szódabikarbóna és juharszirup kombináció receptje:

  • 1 teáskanál szódabikarbóna
  • 250ml juharszirup

Keverjük össze a két alkotóelemet, és 6 napon át fogyasszuk. Ezt követően tartsunk 6 nap szünetet. Az egész folyamatot (6 nap fogyasztás és 6 nap szünet) 6 alkalommal ismételjük meg, hogy a kívánt eredményt elérjük. Minden reggel és minden este fogyasszunk belőle 1 evőkanállal, ne hagyjuk ki soha az alkalmakat, és soha ne alkalmazzunk az előírtnál nagyobb mennyiséget!

szerző:tudasfaja.com

loading...