Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK Szinte rá sem lehet ismerni: így néz ki a Taxi-filmek sztárja

Szinte rá sem lehet ismerni: így néz ki a Taxi-filmek sztárja

Kevés olyan ember létezik szerintem, aki ne imádta volna (vagy legalább ne látta volna egyszer) az őrületes Taxi filmsorozatot.

 

Minden része zseniális, a vígjátékok egyik kimagasló darabja, tele izgalommal, száguldozással, amit a család mindig együtt nézett a TV-ben. El sem fogjátok hinni, de már közel 22 éve jelentették meg a Taxi első részét, pedig még olyan frissen él az emlékeinkben az őrült sofőr és a dilis rendőrök kalandjai, mintha csak tegnap lett volna.

Sokak kedvenc karaktere Daniel Morales volt, aki hófehér taxijával repesztett Marseille utcáin, és segítette a rendőrség munkáját. A taxisofőrt Samy Naceri keltette életre, aki az első mozifilm debütálásakor 37 éves volt.
Nem volt botrányoktól mentes az élete, a 2000-es és a 2010-es években is bajba került több alkalommal. Drogvisszaélés miatt nyolc hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott még 2003-ban, sőt ekkor a jogosítványát is bevonták három évre, de több alkalommal bántalmazott embereket, 2006-ban pedig börtönbe került rasszizmus miatt. Utoljára 2018-ban keveredett botrányba, akkor egy moszkvai karaokeklubban bunyózott. Ebben az évben így nyilatkozott a kínos ügyeivel kapcsolatban:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

smile……… 👊🏼🖐🏻 #actors #actress #director #movie #losangeles #paris #moscow #marseille @bibinaceri @juliannaceri @adamnaceri

Samy Naceri (@samynacerioff) által megosztott bejegyzés,

 

loading...