Kezdőlap EZOTÉRIA Szerinted melyik család nem igazi a képen? Választásod megmutatja milyen a családi...

Szerinted melyik család nem igazi a képen? Választásod megmutatja milyen a családi életed!

Hirdetés

Mindenik fantomképen három személy szerepel, apa, anya, és gyerek. Csupán annyit kell tenned, hogy kiválaszd azt a képet, amelyiken szerinted nem egy igazi család, csak a kép kedvéért összeállt emberek szerepelnek.

A választásod sok mindent elárul arról, hogy milyen kapcsolatban vagy a családoddal.

Hirdetés

1.kép:

Egy nagyon gondoskodó személy vagy, mindig odafigyelsz a környezeted, szeretteid igényére. Belülről fakadó kedvességgel, és nagylelkűséggel rendelkezel.

Akkor vagy boldog, ha a körülötted levőket gondtalannak, és önfeledtnek látod. Azonban légy óvatos, nem határozhatja meg egész életedet az, hogy mások hogyan éreznek, vagy gondolkoznak. Teremts egyensúlyt a saját életed, és mások vágyai között.

2.kép:

Érzékeny, jószívű, stabil, és megbízható ember vagy. Számodra a család, és a szeretet mindennél fontosabb. Úgy gondolod, hogy a házastársak mindig gondoskodjanak egymásról, mutassák ki szeretetüket, és gondoskodásukat. Azt szeretnéd, hogy boldog és harmonikus légkör vegyen körül.

Rád mindig lehet számítani hűséges barát, és társ vagy. Vigyázz, hogy kit engedsz közel magadhoz, nehogy csalódás érjen. Ne hagyd, hogy visszaéljenek kedvességeddel.

3.kép:

Komoly, és megfontolt ember vagy, aki értékeli, és és tiszteletben tartja mindenki érzéseit. Úgy gondolod, hogy az egyén nagymértékben hozzá tud járulni a család, a közösség boldogságához.

Az olyan emberek társaságát szereted, akik ugyanakkora jelentőséget tulajdonítanak a szeretetnek, mint te. Légy rugalmasabb, és ne felejtsd el, hogy a feltétel nélküli szeretet tud egyedül boldoggá tenni.

Hirdetés
loading...