Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Szerencsehozó négylevelű lóhere talizmán, ami beindítja a szerencsédet!

Szerencsehozó négylevelű lóhere talizmán, ami beindítja a szerencsédet!

Hallottál már a szerencsehozó négylevelű talizmánról? Ha te is hiszel a sorsban és a dolgok alakulásának miértjében, akkor ez a talizmán a te életed is megváltoztathatja!

A mágia legnépszerűbb és egyben legegyetemesebb tárgyai az amulettek és a talizmánok. Az amulettek apró tárgyak, melyeknek feladata viselőjük mágikus védelmének elősegítése. Régebben ez a rontás elhárításában, a szemmel verés ellen játszott nagy szerepet, esetleg szellemek és démonok távol tartása reményében hordták, ám ma is mágikus erővel bírnak.

Persze csak akkor, ha viselője bízik az általa viselt, kedvelt tárgy “varázserejében”. Itt ugyanis a hit védelmező, gyógyító szerepéről van szó. Vagyis egy olyan belső erő kivetítéséről egy bizonyos tárgyra, amely ilyen módon segít akár a lehetetlen feladatok megoldásában is.

Hogyan válassz sajátot?

Először dönts aszerint, hogy melyik vonzza leginkább a tekinteted és melyiken látható leginkább a szimbólum, majd ismerkedj meg alaposan annak jelentésével.

Így használd!

Sokan a holdfény tisztító hatására esküsznek, és azt javasolják, hogy a talizmánt, amelyet aztán hosszú időn át használni szeretnénk, legalább egy teljes holdhónapig minden éjjel tegyük ki az ablakpárkányra, olyan helyre, ahol hosszú órákig tud fürödni a holdfényben. Ez idő alatt nemcsak megtisztul a “gyártása” során összeszedett szennyeződésektől, de fel is töltődik energiával.

A megtisztított, feltöltött talizmánt ruha alatt kell viselni, úgy, hogy érintkezzen a bőrünkkel, így tud majd azonosulni velünk. Néhány nap múlva karcoljuk a hátuljába a saját monogramunkat, vagy valamilyen olyan jelképet, ami ránk jellemző – akár a mosoly szimbólumát, egy szívet, könnycseppet, virágszirmot. De lehet ez bármilyen, számunkra sokat jelentő, kedvelt szimbólum. Ilyen lehet szerelmünk születési dátuma is, vagy kedvesünk nevének matematikai számsora.

Ha a személyre szabás megtörtént, ha már szinte a bőrünkön érezzük a talizmán simogató erejét, akkor megkérhetjük arra, hogy segítsen. A tenyerünkbe ültetve koncentráljunk erősen a rajta lelhető szimbólumra, majd arra a célra, amelyet szeretnénk elérni. Ha elég erősen tudunk összpontosítani, akkor beindul egy láthatatlan, mágikus folyamat, amelynek hatása nem lesz kézzelfogható egyik napról a másikra, de biztosak lehetünk abban, hogy a kérés nem talált süket fülekre.

tudasfaja.com

loading...