Kezdőlap OTTHON KREATÍV Szalagokkal tekerte körbe a pezsgős poharakat, meseszép l

Szalagokkal tekerte körbe a pezsgős poharakat, meseszép l

Hirdetés

Az elmúlt években igencsak nagy teret hódítanak a vőlegénynek, és menyasszonynak álcázott esküvői pezsgőspoharak. Az első koccintás legyen alkalomhozillő, és emlékezetes.

Esküvőszervező cégek, és kreatív alkotók persze már drága pénzekért előállítják neked ezeket az egyedi poharakat.

Hirdetés

Ne költs a díszpoharak elkészítésére, hiszen amúgy is óriási költsége van egy esküvőnek. Ott spórolj, ahol csak tudsz. Inkább készítsd el te magad a mutatós poharakat.

Hozzávalók:

  • 2 pezsgős pohár
  • pillanatragasztó
  • ragasztópisztoly
  • díszszalag, csipke vagy zsinór (óriási a választék, a jó az egészben az, hogy te magad döntheted el, hogy milyen színű díszítés tetszene)

A poharak díszítését ajánlatos igazítani az éppen aktuális esküvői divathoz, és természetesen a ruha, vagy a csokor színéhez, a terem dekorációjához.

Elkészítés:

1.Tisztítsuk meg, és töröljük szárazra a poharat kívül-belül.

2.Vágjunk le 3gy kb. 4 méteres darabot a zsinórból, majd kezdjük el körbetekerni a poháron. Közben tegyünk egy-egy kisebb ragasztópöttyöt a pillanatragasztóból, és abba nyomjuk bele a zsinórt. Vigyázzunk, hogy mindenütt jól illeszkedjen a zsinór, ne csússzon el.

3.A pohár szájához ragasszunk egymás alá két sor csipkét, vagy gyöngyös zsinórt. Erre még jöhet egy díszköves masni, vagy egy kis szív alakú dekor, de akár csillogó gyönggyel is zárhatjuk az alkotást. Itt már csak a fantáziánk szabhat határt.

4.Nem árt arra is odafigyelni, hogy a női pohár a világosabb (általában fehér, vagy rózsaszínes), és a férfi pohár a sötét (fekete, barna, kék stb.) színű.

Ha jól sikerült az alkotás, ajándékba is készíthetünk egy párat!

tudasfaja.com

Hirdetés