Kezdőlap EZOTÉRIA Szakítás, megcsalás, gyermekáldás, esetleg lánykérés? Ezt ígéri a júniusi szerelmi horoszkóp!

Szakítás, megcsalás, gyermekáldás, esetleg lánykérés? Ezt ígéri a júniusi szerelmi horoszkóp!

A szerelem az egyik legfontosabb dolog a világon. Szerelmesnek lenni fantasztikus, olyankor úgy érezzük, hogy számunkra nem létezik lehetetlen, nincsenek akadályok, és miénk az egész világ. Azonban, ha valami történik, akkor pillanatok alatt szerte tud foszlani ez a rózsaszín köd.

Tudd meg, mi vár rád júniusban szerelmi téren!

Kos

Júniusban sok meglepetésben lesz részed. Ha már régóta együtt vagytok a pároddal, akkor nagy az esély rá, hogy sokat fogtok veszekedni. Egy kényes téma nagyon kiboríthat. Ha még csak egy rövid ideje vagytok együtt, akkor jobb, ha nem erre a hónapra időzítitek az összeköltözést. Az egyedülállók számára sem lesz túl fényes ez a hónap.

Bika

Ez a hónap igen meghatározó lesz számodra, hiszen nagyon harmonikus, és szerelemben gazdag napok várnak rád. Ha egyedülálló vagy, a hónap második felében fel fog lángolni a szerelem lángja, így végre boldog lehetsz. Azonban jobb, ha óvatosan kezeled a helyzetet, mivel nem biztos, hogy ez egy hosszútávú kapcsolat lesz.

Ikrek

Ebben a hónapban leginkább magaddal leszel elfoglalva, és ez nem igazán esik majd jól a partnerednek. Kisebb viták, és nézeteltérések alakulhatnak ki köztetek. Az egyedülállók most könnyebben párra találhatnak, a csillagok állása szerint életre szóló kapcsolatot is köthetnek.

Rák

Érzelmi szempontból nem lesz túl könnyű ez a hónap számodra. Túl nagyok az elvárásaid, és emiatt számos problémád adódhat, és a rég megoldásra váró nézeteltéréseid is előtérbe kerülhetnek. A hónap második felében nem árt egy kicsit visszafogd magad, mert könnyen elcsábulhatsz. Az egyedülállók számára remek lehetőségek nyílnak ebben a hónapban.

Oroszlán

Nem ez a hónap lesz a legjobb számodra, hiszen partnered állandó féltékenykedése már teljesen kikészít. Még az is megtörténhet, hogy a szakítást fontolgatod. Ha egyedülálló vagy, számos futó kalandban lehet részed, de jó, ha tudod, hogy egyikre se alapozhatod a jövőd.

Szűz

Nem túl ígéretes a Szüzek számára a június. Akik párkapcsolatban élnek rég, egy fordulóponthoz érkeznek, amikor úgy gondolják, hogy itt az ideje alaposan átbeszélni a dolgokat. Június a nagy döntések hónapja. A szinglik számára is akadályokkal, és küzdelmekkel teli lesz ez a hónap.

Mérleg

Élvezd ki ezt a harmóniával, és szerelemmel teli hónapot. A legjobb az lenne, ha partnereddel elmennétek nyaralni, hiszen most minden percét élveznétek az együttlétnek. Az egyedülállóknak nincs okuk az aggodalomra, nagyon jó hónap számukra a június. Csupán ki kell mozdulni a lakásból, és társaságba kell menni.

Skorpió

Sok probléma, és veszekedés lesz ebben a hónapban az életedben, ami megkérdőjelezi a kapcsolatod jövőjét is. Légy egy kicsit figyelmesebb, és próbáld megérteni a partnered álláspontját is. Az egyedülállók nem sok jóra számíthatnak, eléggé viharos lesz számukra is a június, az biztos, hogy nem most fognak rátalálni a nagy Ő-re.

Nyilas

A hónap első fele nagyon romantikus lesz, azonban a második felében féltékenység, és birtoklási vágy nehezíti meg az életedet. Ha már régóta kapcsolatban élsz, az is lehet, hogy megkérik a kezed. Az egyedülállók élvezik az életet, nagyon jól elvannak egyedül, és egyáltalán nem gondolnak arra, hogy párt kellene keresniük.

Bak

Nem túl kedvező ez a hónap számodra, ami a szerelmi életedet illeti, hiszen váratlan fordulat várhat rád. Lehetséges, hogy megdobogtatja a szíved valaki, vagy az exed fog felbukkanni az életedben. A szinglik nagy eséllyel jönnek össze egy régi ismerőssel, de az is lehet, hogy távkapcsolatban fognak élni.

Vízöntő

Boldog és kiegyensúlyozott pillanatok várnak rád ebben a hónapban. Annak ellenére, hogy gyerektervezési, és házassági-parával küzdötök, mégis sikerül megtalálni a közös hangot, és a harmóniát. A boldogság útjában egyetlen akadály áll, mégpedig a pénz. A szingli Vízöntők párra találhatnak ebben a hónapban.

Halak

Kiegyensúlyozott lesz számodra ez a hónap, ha már hosszú ideje kapcsolatban élsz. Nem történik semmi különös, és mégis nagyon boldognak érzed magad. Reménykedve tekintesz a jövő felé akkor is, ha szingli vagy. Ez a kiegyensúlyozottságod segítségedre lesz abban, hogy megtaláld az ideális partnert.

tudasfaja.com

loading...