Kezdőlap EZOTÉRIA Sóval szórta be a szobák sarkát, ha megtudod miért tette, te is...

Sóval szórta be a szobák sarkát, ha megtudod miért tette, te is ugyanezt csinálod majd!

Hirdetés

Ha nem mentek jól az utóbbi időben a dolgaid, ha anyagi problémákkal küzdöttél, vagy túl sokat betegeskedtél, akkor azt jelenti, hogy az a hely, ahol a legtöbb időt töltöd (lehet ez a munkahelyed, vagy akár az otthonod is), tele van negatív energiákkal.

 

Hirdetés

 

Ezek a káros energiák akadályoznak abban, hogy a dolgaid jobban menjenek, és azért kell mostanában annyi problémával szembesülnöd.

A negatív energiák nem láthatóak, csupán romboló hatásukat érezheted. A lelkileg érzékeny személyek sokkal inkább fogékonyak a negatív energiákra.

Ha gyakran mennek hozzád olyan személyek, akik negatív energiával rendelkeznek, akkor az otthonodban fel fognak halmozódni a káros energiák. Itt az ideje, hogy megszabadulj a negatív energiáktól, egy kevés só segítségedre lesz a műveletben.

Mit kell tenned, hogy meg tudj szabadulni a káros energiáktól?

    • tégy egy kis sót a szoba sarkába, ahol a legtöbb időt töltesz
    • hagyd állni 24 órán keresztül  • az idő lejárta után seperd fel, és egy mozdulattal, dobd ki a lakásból. Sepréskor vigyázz arra, hogy a lapát ne érjen közvetlenül a sarkakhoz. A felsepert sót ne tárold a szemetesbe, dobd ki az udvarra, vagy húzd le a vécén.
  • úgy tartják, ha a só vízzel érintkezik, akkor a negatív energiák, amiket magába szívott, könnyebben kioldódnak, és távoznak a lakásból
  • ismételd meg ezt az eljárást minden szobában, ha azt szeretnéd, hogy az egész lakásod megtisztuljon a negatív energiáktól

tudasfaja.com

Hirdetés