Kezdőlap OTTHON KREATÍV Soha ne dobd ki a használt melltartódat! Mutatjuk, mihez kezdhetsz vele!

Soha ne dobd ki a használt melltartódat! Mutatjuk, mihez kezdhetsz vele!

Hirdetés

A melltartók az évek során bizony nagyon el tudnak használódni, és már a fehér sem olyan fehér, mint, amikor megvettük. Ha már nem túl esztétikus a melltartónk, ajánlott újra cserélni. A régit soha ne dobjuk ki!

Néhány tippet mutatunk, hogy mihez kezdhetsz a régi melltartóiddal!

Hirdetés

1.A pánt nélküli melltartókat könnyebb újrahasznosítani. Textílragasztóval ragaszd bele a nyári, pánt nélküli, vagy spagettipántos ruháidba, és akkor majd nem kell külön melltartót felvenned. Így megoldódik a melltartó baki kérdése is, ugyanis nem fog kilátszani a pánt a ruhádból.

2.Ahhoz, hogy az alábbi ötletet megvalósítsd, szükséged lesz tűre, cérnára, ollóra. Nézd meg a videót, és készítsd el a legtutibb melltartót, melyet könnyen felvehetsz a hátul mélyen dekoltált ruhákhoz is.

3.Egy régi melltartóból elegáns, és mutatós topot tudsz készíteni rövid idő alatt. Csupán csipkére, és erős textilragasztóra lesz szükséged hozzá.

4.Ez egy életmentő ötlet lehet azok számára, akiknek mindig feltöri a talpát a magassarkú cipő. Óvatosan vágd fel a melltartót, vedd ki belőle a szivacsos betétet, és helyezd a cipőd talpába. Ha azt szeretnéd, hogy biztosan ne mozduljon el, ragaszd oda.

5.A melltartó pántból mutatós nyakéket készíthetsz. Díszítsd kis ékkövekkel, rózsákkal, flitterekkel.

Hirdetés