Kezdőlap AKTUÁLIS Schobert Norbi üzent Istenes Bencének – “elkented Bence száját, aki nem tud...

Schobert Norbi üzent Istenes Bencének – “elkented Bence száját, aki nem tud méltón veszíteni “

Hirdetés

A vasárnapi Sztárbox elődöntőjének egyik legfelkapottabb pillanata Rácz Jenő és Istenes Bence mérkőzése volt, mely végül pontozással zárult a sztárséf győzelmével. Azonban a mérkőzés utáni momentumok még izgalmasabbá tették az eseményeket.

 

Hirdetés

Istenes Bence, a vesztes fél, nehezen hagyta jóvá az eredményt, és a ringben megmutatta a nézőknek, hogy a kezét sem volt hajlandó azonnal nyújtani Rácz Jenőnek. Az éles szavak és feszültség, mely a mérkőzés alatt kialakult, a kezeshagyás pillanatában is érezhetővé vált. Bence kommentálta is a helyzetet:

“Olyan ordenáré dolgokat ordított egész meccs közben – nem tudom, lehetett-e hallani a mikrofonon keresztül –, hogy szerintem nem érdemelte meg azt, hogy kezet fogjak vele.”

A ringben zajló eseményeket figyelemmel kísérő sztárvendégként megjelent Schobert Norbi is szólt a történtekről. Norbi, aki korábban már összecsapott Istenes Bencével, ezúttal a barátság és az együttérzés jegyében szorított Rácz Jenőnek. A fitneszguru a következőképpen kommentálta a mérkőzést az Instagramján:

“Gratulálok, Jenő barátom! Elkented a Bence száját, aki nem tud méltón veszíteni és a meccs alatt nagyon sportszerűtlen volt. Egy bullying díjat még nyerhet!”

A nyilatkozatok és kommentárok után a Sztárbox versenye továbbra is magas feszültségű és izgalmas eseményeket tartogat, melyeket a nézők és a rajongók is figyelemmel kísérnek. A következő összecsapások és a döntő már most nagy várakozást kelt a műsor kedvelői körében.

Hirdetés
loading...