Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Rohant a bölcsődébe kislányáért, mert tele volt harapásokkal. Amikor visszanézték a kamerát,...

Rohant a bölcsődébe kislányáért, mert tele volt harapásokkal. Amikor visszanézték a kamerát, mindenki lesápadt!

Tracy Blinov hét hetes kislányát Elianát bevitte a Busy Hands nevű bölcsődébe, nem sokkal később olyan dolog történt, amit ő maga sem gondolt volna soha, hogy megtörténhet egy felelős intézményben.

A fiatal nő telefonon értesítették, hogy menjen vissza a bölcsődébe, mert kislányát megharapták.

Hanyatt homlok rohant vissza, és, amikor odaért látta, hogy nem csak egy harapás, hanem annál sokkal több volt a gyerek arcán. A kisgyerekek szokták egymást harapni, de Eliana arca nagyon csúnya volt.

Az anya teljesen kiborult azon, hogy nem vették észre a bölcsőde munkatársai, hogy kislányát harapdálják. Visszanézték a biztonsági kamera felvételeit, és jól látszik, hogy másfél percen keresztül egy másik gyerek harapdálja Elianát.

Mint később kiderült, a 2 éves elkövetőt azért hozták el az előbbi intézményből, mert ott is agyonharapdálta a társait.

Erről a tényről pedig “elfelejtett” beszámolni az édesanya az új bölcsődében, hiszen akkor biztosan nem vették volna fel a gyereket.

A harapások annyira mélyek voltak, hogy Eliana antibiotikumot kellett kapjon, de szerencsére lelki sérülést nem okozott az eset, hamar kiheverte a kislány. A bölcsőde munkatársai pedig az eset után megpróbálnak mindent megtenni azért, hogy többé ilyen ne forduljon elő.

tudasfaja.com

loading...