Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Reszkető hajléktalan férfit közelített meg egy idegen a metrón, majd elképesztő dolgot...

Reszkető hajléktalan férfit közelített meg egy idegen a metrón, majd elképesztő dolgot művelt

Annak ellenére, hogy az intelligens emberi faj az elmúlt 100 év során is mi mindent volt képes elérni, még mindig léteznek olyan emberek szerte a világon, akik a létminimum alatt élnek. 

Ez a nagyfokú szegénység nem csak a fejlődő országokban fedezhető fel, hanem azokon az erős területeken is, ahol a lakosság nagy része jólétben él.

Ennek tükrében azoknak az embereknek, akiknek több jutott az életben, erkölcsi kötelességük volna, hogy ott segítsenek, ahol csak tudnak. Nem kell feltétlenül pénzbeli adományra gondolni, hiszen egy egyszerű jótett is csodákra képes, amikor arra alkalom adódik.

Mindennapi hősök

A közelmúltban a New York-i metróban egy átlagos polgár irgalmas szamaritánus módjára viselkedett, amikor észrevette, hogy egy hajléktalan embernek szüksége van segítségre.

Szerencsére az egyik utas elég figyelmes volt és rögzíteni tudta a nemes cselekedetet, amely az emberiségbe vetett hitet erősíti meg.

Amikor ez az ismeretlen férfi meglátta a hajléktalan embert a metrón póló nélkül, félmeztelenül üldögélni, egyből tudta, hogy cselekednie kell. A számára ismeretlen személy reszketett a hidegtől, szemmel láthatóan nem volt jó állapotban, odakinn pedig összesen 7 fok volt a hőmérséklet.

A férfi minden tétovázás nélkül levette a saját pólóját és felajánlotta a hajléktalan idegennek. Amikor észrevette, hogy nem képes egyedül felvenni azt, még rá is adta.

Ezután még azt is megtette, hogy visszament az ülőhelyéhez, amit ott hagyott és odavitte neki a sapkáját is, amit szintén ő maga adott rá.

A hajléktalan úr természetesen meg volt lepődve egy idegen kedvességén, aki minden kérés nélkül segített neki.

Nézd meg a felvételt te magad: 

tudasfaja.com

loading...