Kezdőlap KIKAPCSOLÓDÁS Részegen írt emailt a professzorának, a válasz zseniális volt!

Részegen írt emailt a professzorának, a válasz zseniális volt!

Patrick Davidson és Martin professzor között történt ez a zseniálisan vicces emailváltás egy beadandó határideje, annak meghosszabbítása, az alkohol és a haj kapcsán. Patrick feltehetően tökrészegen úgy döntött, jó ötlet lenne küldeni egy emailt a profnak.

Ez állt soraiban: “Mr. Martin, gondoltam, közlöm magával, hogy egy igazi gengszter, és sajnálom, hogy kopasz, lol. Ha akarja, össze tudom hozni egy csajjal, akitől visszanőne a haja és tovább nyomulhatna. Ja amúgy azt szeretném, hogy beadandó kapcsán kaphassak egy kis haladékot, nagyon be vagyok most b*szva, és holnap szarul leszek. Szeretlek, hétfőn találkozunk, Patrick.

A professzor válaszolt neki: “Patrick, úgy tűnik, remek estéd volt. Szerda 23:59-ig meghosszabbítom a határidőt. Köszönöm, hogy aggódsz a hajam miatt, de a feleségem szereti, hogy kopasz vagyok, és nem keresek eleget a hajbeültetéshez. Ja és amúgy mit ittál tegnap? Ha legközelebb úgy döntesz, hogy emailezel nekem, szeretnék egy üveggel abból a piából, hogy ne emlékezzek én se arra, amit írsz.”

Forrás

loading...