Kezdőlap AKTUÁLIS Rendkívüli változást jelentett be az RTL Klub az X-Faktorban – Ki jut...

Rendkívüli változást jelentett be az RTL Klub az X-Faktorban – Ki jut majd be így a döntőbe?

Hirdetés

Sztárduettekkel érkezik ma este az X-Faktor negyedik élő showja, az elődöntő. A versenyzők már tűkön ülve várják, hogy előadhassák produkcióikat. Az RTL Klub egy komolyabb változást is bejelentett az adás előtt.

 

Hirdetés
Korábban már kiderült, hogy a tehetségkutató ezen szintjén két produkcióval kell fellépniük az énekeseknek, ebből az egyik pedig nem más, mint egy sztárduett lesz. Hatalmas a tét, hiszen már csak egy élő adás választja el a top 4-et attól, hogy a fináléba kerülhessenek, viszont előtte ismét el kell búcsúzni egyikőjüktől. Mindenkiben buzog a teljesíteni akarás vágya, folyamatos próbák előzik meg az este 8-kor adásban látható fellépéseket. Kocsis Paulina állítása szerint Geszti Péterrel együtt egy vidám, felpörgető dalt fog énekelni.“Minden 20 alatti követőnek üzenem, hogy én vagyok az a bácsi, aki akkor született, amikor a dinoszauruszok még éltek” – mondta nevetve az előadóművész.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

X-Faktor (@xfaktorhun) által megosztott bejegyzés
Ferenczi Kamilla a magyar poptörténelem egyik legszebb balladáját adja elő Tóth Vera társaságában ma este.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

X-Faktor (@xfaktorhun) által megosztott bejegyzés


Mehringer Marci a Margaret Island énekesnőjével, Lábas Vikivel lép majd színpadra.


“Jól tartottad a szemkontaktust, nagyon jó hangszíned van és szerintem tök jól passzol a hangunk most így egyben.” – árulta el Viki duettpartnerével kapcsolatban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

X-Faktor (@xfaktorhun) által megosztott bejegyzés


Végül, de nem utolsó sorban Alee egy saját számmal debütál a mai adásban is, de ezúttal nem egyedül, hanem az egykori X-Faktoros, Manuel közreműködésével. Az is kiderült, hogy a daluk címe De ja vu lesz, utóbbi a közösségimédia-oldalán egy napig megtekinthető storyjába tette ki, miszerint: “Jó lenne már végre megtanulni a szöveget így egy nappal show előtt nem?” – olvasható az előbb említett történetében.


“Nagyon bomba cuccot rakunk éppen össze, szerintem fel fogjuk robbantani vele a színpadot!” – mondta lelkesen a videóban a rapper.


Íme néhány fotó a próbákról a versenyzőkkel és duett partnereikkel:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

X-Faktor (@xfaktorhun) által megosztott bejegyzés


Változás is jön az X-Faktor elődöntőjében

Az elődöntőben megint változások lesznek majd a szavazást illetően – tudta meg a SorozatWiki az RTL Magyarországtól.

Az elődöntőben az adott versenyző egymás után előadott mindkét produkciója alatt lehet szavazni. A mentorok mindkét dal után értékelnek, de csak a másodikat követően, a nézői szavazás lezárása után döntenek arról, hogy az adott tehetség érdemel-e széket. A nézők lesznek ma az 5. zsűritag, hiszen ha egy versenyző 2 igent és 2 nemet kap, akkor rajtuk áll a döntés, hogy leülhet-e az adott előadó, vagy sem.

Ki fog kiesni az X-Faktor elődöntőjében? Írd meg kommentbe!

Hirdetés