Kezdőlap EZOTÉRIA Rémálmok a csillagjegyek szerint! Te mitől rettegsz a legjobban?

Rémálmok a csillagjegyek szerint! Te mitől rettegsz a legjobban?

Hirdetés

Mindenki életében vannak olyan dolgok, elképzelt történések, amelyektől borzasztóan retteg. Nagyrészt ezek csak az elképzeléseinkben léteznek, tehát először önmagunkat, gondolatainkat kell legyőznünk, és akkor megszabadulhatunk a minket gyötrő rémálmoktól is.

Kos

Gyakran álmodod azt, hogy valaki meg akar támadni, vagy idegen lények akarják befolyásolni a gondolataidat. Ezek az álmok azt jelzik, hogy bizonyos helyzetekben próbálsz domináns lenni, és nem sikerül. A legnagyobb félelmed az, hogy nincs elég erőd a problémáid leküzdéséhez.
Tanács: próbálj egyensúlyt találni az akaratod, és a véghezvitt tetteid között. Légy óvatosabb, és tervezz előre.

Hirdetés

Bika

Leginkább a pénzről, adósságról, és anyagi dolgokról szólnak a rémálmaid. A legnagyobb félelmed az, hogy elveszíted a munkád, és nem lesz pénzed. Ez a való életben érzett bizonytalanságérzésedet tükrözi.
Tanács: próbálj meg gyűjteni egy kevés pénzt, hogy ne érezd magad állandó rettegésben.

Ikrek

Legnagyobb félelmed a monoton, unalmas élet, egy nem szórakoztató, egyhangú kapcsolat. Éppen ezért sokszor álmodod azt, hogy be vagy zárva egy kis, sötét, ablak, és ajtó nélküli helyiségbe. Mikor megpróbálsz elmenekülni, tehetetlenné válsz.
Tanács: a tudatalattid arra figyelmeztet, hogy keresd meg, mi vagy ki az az életedben, aki megakadályozza a fejlődésed, és boldogságod.

Rák

Az rémálmod, hogy elveszíted a párod, vagy nagyon fontos családtagjaidat, megszűnnek a számodra biztonságot jelentő emberi kötelékeid. Hallgass megérzéseidre, figyelj befelé, és akkor nem a külvilágban fogod keresni a biztonságod.
Tanács: a jövőt soha nem lehet előre megjósolni, mint ahogy az sem, hogy szeretteink meddig lesznek mellettünk. Koncentrálj a jövőbeli terveidre, tervezz, és valósítsd meg őket. Ne add át magad a rettegésnek!

Oroszlán

Bár érzelmileg elég stabil vagy, mégis a legerősebb rémálmod arról szól, hogy kinevetnek, vagy nyilvánosan megszégyenítenek. Félsz az identitásod, és a hatalmad elveszítésétől is.
Tanács: tekints vissza a múltba, nézz meg, mi az, amit szerinted nem csináltál a legjobban, és, ha még lehet, próbálj javítani rajta.

Szűz

Rémálmaid leginkább betegségekről szólnak, kezdetben csak kisebb betegségekről, majd nagyon leromlott állapotról, gyógyíthatatlan betegségről is álmodsz. Ez igazából azt jelenti, hogy félsz, hogy elveszíted az életed fölötti irányítást.
Tanács: tervezz, és oszd meg ötleteidet a hozzád legközelebb állókkal. Úgy minden sokkal könnyebb lesz, ha segítenek, és támogatnak. Biztonságban fogod érezni magad, és megszűnnek a rémálmaid.

Mérleg

Ha nincs harmónia körülötted, teljesen kibillensz a stabilitásodból. Rémálmaidban nagy veszekedések, kiabálások, dühös, kiabálós emberi tömeg, káosz szerepel leginkább. Ezek az álmaid a magánytól, és elhagyástól való félelmeidről árulkodnak.
Tanács: próbáld megerősíteni családi kapcsolataidat, keress új barátokat. Ha úgy érzed, hogy szeretnek, és értékelnek, nem fogsz annyit aggódni.

Skorpió

Rémálmaidban nagy tragédiákról szoktál álmodni. Olyanokról, hogy összedől a ház, és rád esik, vagy, hogy egy sírban fekszel élve stb. A halálfélelem nagyon erős nálad.
Tanács: figyelj minden napnak a gyönyörűségére, értékeld az apró pillanatokat is, és akkor nem fogsz rettegni álmaidban.

Nyilas

Vidám, optimista, társasági ember vagy. Rémálmaidban elhagyatottan, kisemmizve üldögélsz egy lakatlan szigeten egyedül. Félsz az ismeretlentől, és a magánytól.
Tanács: indulj el, és tapasztald meg az ismeretlent. Nem kell rettegned, a hozzá közelállók mindig ott lesznek a segítségedre.

Bak

Nagyon kiegyensúlyozott személyiség vagy, ezért ritkán vannak rémálmaid. Néha olyan álmaid vannak, amelyek arról üzennek, hogy mit kell megtanulnod még az életben. Kapcsolatban állnak a karriereddel, és a rossz szokásaiddal.
Tanács: ne hagyd, hogy kollégáid, feletteseid elnyomjanak. Állj ki magadért, és dolgozz szorgalmasan.

Vízöntő

Rémálmaidan leginkább fantasztikus lények szerepelnek. Utolsó percben persze egy erős hatalom a segítségedre siet, és megment. Fantáziád, és képzelőerőd határtalan. Tanács: próbálj meg kevesebb horrorfilmet nézni, éld egy kicsit a saját valós életedet.

Halak

Nem túl gyakran vannak rémálmaid, de, ha mégis, akkor azok többnyire egy nagy vízzel, tengerrel, hullámokkal kapcsolatosak. Az óriási víz ellep, befed, megfulladsz.
Tanács: ha álmodban félsz a víztől, akkor azt jelenti, hogy itt az ideje kicsit jobban megmutatnod az érzelmeidet, ne rejtegesd őket. Próbálj meg minél több spirituális könyvet olvasni, hogy megszabadulj a félelmeidtől.

Hirdetés
loading...