Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Rekordot döntött a körmeivel – Elmondja, miért növeszti még mindig őket

Rekordot döntött a körmeivel – Elmondja, miért növeszti még mindig őket

Hirdetés

Nem tudom, ki hogy van vele, de én egyszerűen képtelen lennék két hétnél tovább növeszteni a körmeimet, még akkor is, ha az életem múlna rajta. Természetesen nem vagyunk egyformák, Elena Shilenkova-val legalábbis biztosan nem egyezünk ebben a kérdésben.

Az orosz fiatal hölgy büszkélkedhet a világon a leghosszabb körmökkel és az egész sztori csupán egy egyszerű fogadással vette kezdetét.

Hirdetés

Elena egyik barátja fogadott vele, hogy nem képes 5 cm-nél hosszabbra növeszteni a körmeit. Ha ez még nem lenne elég bizarr, akkor a fogadás összegére biztos felhúzod a szemöldöködet. A két jóbarát 3.000 dollárban (nagyjából 850.000 Ft) egyeztek meg. Elena belement és meg is nyerte.

A körmei persze itt nem álltak meg a növekedésben. Egyre hosszabbak és hosszabbak lettek, amit Elena egy cseppet sem bánt. Sőt! Évek teltek el azóta és Oroszországban a nemzeti rekordok közé is bekerült.

Az idáig vezető út persze nem volt sima. Elena-nak fel kellett adnia néhány kedves hobbiját annak érdekében, hogy a körmei zavartalanul nőhessenek.

“Imádok teniszezni, de nem kockáztathatom, hogy egy ütésnél letörjön az egyikük. Úszni is nagyon szeretek, de nagy az esélye, hogy megszakadna egy körmöm, így a nyaralás is kizárva.”

Elena egyfolytában a körmeire gondol, mivel eléggé sérülékenyek, így nagy védelemre szorulnak.

Elena sokat tesz azért, hogy a körmeinek ne essen baja. Odáig fajult ez a dolog, hogy ma már “babáinak” nevezi őket. Bármit megtenne értük.

“Még alvás közben is rájuk gondolok, az elmém aggódik értük, ezért hívom őket a babáimnak, mert gondoskodnom kell róluk.”

Elena nem az egyetlen, aki odáig van a körmeiért, néha teljesen idegenek szólítják le az utcán.

“Emberek jönnek oda hozzám, hogy elmondhassák, milyen szépek a körmeim. Valóban gyönyörűek és azért, mert egyediek. Általuk kitűnök a tömegből és biztosan nem felejtenek el könnyen azok, akik találkoznak velem.”

Te képes lennél ekkor körmöket növeszteni? Te is szépnek találod őket?

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés