Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG RÁK, BIKA, IKREK, OROSZLÁN, SZŰZ – Készüljetek, ez vár rátok júliusban

RÁK, BIKA, IKREK, OROSZLÁN, SZŰZ – Készüljetek, ez vár rátok júliusban

Hirdetés

A július hónap sok csillagjegy számára komoly kihívásokat és megpróbáltatásokat tartogat, de a hónap végére minden értelmet nyerhet.

 

Hirdetés

Azoknak, akik kitartanak és megküzdenek a nehézségekkel, gondoskodás és akár gólyahír is érkezhet az életükbe. Lássuk, mely csillagjegyek lehetnek a legszerencsésebbek!

Álmok és valóság

A hónap első fele inkább az álmok és elképzelések időszaka lesz, melyek segítségével felismerhetjük, mire is kell fókuszálnunk.

Július második felére azonban elérhetjük a változást életünkben, amihez a túlzó biztonságérzetünk akadályozhat, ha hagyjuk. Öt csillagjegy különösen pozitív hatásokat tapasztalhat meg, de a többiek se csüggedjenek.

Rák: A kommunikáció mesterei
A rákok számára a következő hónap főszereplővé válhatnak. A kommunikáció és a tanulás területén bizonyíthatják nélkülözhetetlenségüket. Szerelmi életükben is nagy változásokra számíthatnak, amelyek akár költözéssel is járhatnak.

Munkahelyi környezetükben érezhetik, hogy eljött az ideje a váltásnak, érdemes fontolóra venni az új lehetőségeket, de nem árt aludni párat a döntésre.

Szűz: nyitott kapuk

A szüzek számára a szerencse kíséri majd minden lépésüket. Jó hírek és új lehetőségek érkezhetnek, ami megnyitja számukra a világot. Szerelmi életükben az együttműködés és a partnerrel való harmonikus kapcsolat lesz a középpontban. A karrierben előrelépés történhet, és a külvilág most értékelni fogja törekvéseiket.

Bika: megérdemelt pihenés

A bikák számára itt az ideje a megérdemelt pihenésnek. Párkapcsolatukra azonban most jobban figyeljenek: gondoskodjanak a másikról, különben a szerelmi életükben kellemetlen meglepetések érhetik őket.

A munkában az önállóságé lehet a főszerep, és ha jól kezelik a helyzetet, pénz áll a házhoz.

Ikrek: Uralkodás és baba

Az ikrek számára is jót ígérnek a csillagok, de óvatosnak kell lenniük, hogy buzgóságuk ne csapjon át mások feletti uralkodásba. Szerelmi életük révbe érhet, és akár egy kisbaba is érkezhet. A munka terén is szerencsés fordulatok várhatók, érdemes lehet beindítani a családi vállalkozást.

Oroszlán: Káosz és gondoskodás
Az oroszlánok terveit beárnyékolhatja a július. Túlzott gondoskodásuk nagyobb káoszt, mint rendet hozhat. A szerelemben bátran beszéljenek érzéseikről. Munkában nagyon jó lehetőségekre és jó üzletekre számíthatnak, de a túl nagy hozamot ígérő befektetésekkel óvatosan bánjanak.

Régi sebek tépdődhetnek fel

A Mars-Uránusz együttállása változásokra kényszerítheti a többi csillagjegyet is, míg a Nap egész júliusban szemben áll a Plútóval, ami folyamatos hatalmi harcokat hozhat. Viták várhatók, de törekedjenek a kompromisszumra. Most derül ki, tudják-e kezelni indulataikat. Olyan sebek tépődhetnek fel, amelyeket hét évvel ezelőtt szereztek.

Lelkiekben is rendezkedjünk
Tegyenek lelkileg rendet magukban, ápolják és oldják meg ezeket a sebeket! Rengeteg kedvező lehetőséget kínálnak a csillagok, hogy a nehézségek ellenére kézben tarthassák életüket és sikereket érhessenek el. Ne csüggedjenek, a hónap vége pozitív fordulatokat hozhat mindenkinek!

Hirdetés