Kezdőlap EZOTÉRIA Augusztusi szerelmi horoszkóp: pozitív fordulatra számíthat minden csillagjegy!

Augusztusi szerelmi horoszkóp: pozitív fordulatra számíthat minden csillagjegy!

Az augusztus kétségkívül izzani fog a szenvedélytől és a szerelemtől. Az érzelmek kiemelten fontos szerepet kapnak most. Kíváncsi vagy mi vár rád a szerelmi életedet illetően? Most megmutatjuk!

 

Kos:

Tele vagy szenvedéllyel és a kisugárzásod nem nagyon hagy hidegen egyetlen férfit sem. Szerelmes szívedet már mérföldekről érzékelik. Minden férfival flörtölsz, mosolyoddal elvarázsolod és meghódítod őket. Az emberek képtelenek úgy elmenni melletted, hogy valamilyen reakciót kiváltasz belőlük. Személyiséged egyszerűen vonzza magához az embereket, mint a mágnes. Tehát akit kiszemelsz, az nem tud előled menekülni!

Bika:

A szerelem az életedben központi mindig tényező, és ez ebben a hónapban sem lesz másképp. Különböző különleges ruhákra és ékszerekre tehetsz szert, amelyekkel garantáltan kivívod a férfiak figyelmét. Gyönyörű mosolyod és szépséged páratlan, amely nagyban hozzájárul ahhoz, hogy tolongjanak körülötted a férfiak. Ne csodálkozz azon, hogy sokan vesznek körbe és szeretnék meghódítani szívedet. Szerencsére nyitott vagy és tudsz alkalmazkodni, ezért nagyszerű választás vagy bármelyik férfinak. Merj belevágni a kalandokba, de ha komolyabbra fordulnak a dolgok, akkor gondold át, hogy mit adhat neked a kapcsolat!

Ikrek:

Egész lényed, szíved-lelked a szerelem körül kering, érzelmes személyiségedet nem tudod elrejteni, de ez nem is baj. Gondoskodó típus vagy, párodat feltétlen szeretetbe burkolod, ezt élvezi is a választottad. Eléggé családcentrikus vagy, mostanság előtérbe kerülhet a család és gyerekek kérdése. Most jön el számodra az az időszak, hogy elkezdesz hosszabb távon tervezni, mert biztonságra vágysz, és közös lakásra, közös jövőre. Ne félj ezt kimondani párodnak, mert még egy eljegyzés is lehetséges a rengeteg pozitív energiának köszönhetően.

Rák:

Gondolataid csak a szerelem körül forognak, ez nem is baj, hiszen te is egy gondoskodó kellemes energiájú személy vagy. Vigyázz, hogy ez a gondoskodás ne forduljon az ellentétes irányba, mert a párod szemében követelőzőnek akaratosnak és túlzottan ragaszkodónak tűnhetsz, így könnyen elijesztheted azt is, aki már hosszútávon gondolkodna veled. Amikor azt érzed, hogy beindulnak a fészekrakó ösztöneid, randi helyett inkább menj el kiszellőztetni a fejed egy nagy sportolással. A szabadságot sugárzó mosolyod sokkal erősebb köteléket tud létrehozni.

Oroszlán:

Ebben a hónapban nagyon különleges kapcsolatokat vonzhatsz be, amelyekre talán nem is számítanál. Te vagy a szerelem verhetetlen királynője, és ezzel a környezeted is maradéktalanul tisztában van. A másik vörös szőnyeget gördít elé, és te csak diadalittasan végigsétálsz rajta, élvezve a rád szegeződő tekinteteket. De ha nem vagy kellően alázatos, és elszállsz, akkor el is bukhatod a kialakulóban lévő kapcsolatot. Karmikus találkozásaid szembesítenek majd, hogy alázat nélkül nem lehet semmit elérni.

Szűz:

Most jött el az az időszak amikor kirobbanó formában vagy, és igazán elemedben érzed magad. Szerényen ragyogsz, ügyesen a háttérben meghúzódva, ahogy az rád vall. Nem szeretsz a középpontban, égő tekintetek kereszttüzében lenni, mert nem bízol kellően önmagadban és képességeidben, születésed óta bölcsességgel és szerénységgel vagy megáldva. Soha nem élsz vissza a hozzád közeledők bizalmával és lelkesedésével, igyekszel, hogy ne csak te kapjál, hanem te is adjál. Párodnak alázatosságot, megbízhatóságot, bölcsességet, és hűséget tanítasz, anélkül, hogy tudatosan törekednél erre.

Mérleg:

Különleges egyéniségedre, kedvességedre, és szépségedre az egész világ felfigyel. Tény, hogy a szerelem követe vagy. Akarod vagy sem, de személyiséged, viselkedésed, stílusod, és kisugárzásod mindenkit hatása alá von. Nem tudnak elmenni melletted reakció nélkül, nem vagy félszeg , sem szerény, de szenvedélyed magához láncolhat sok férfit. Élvezd az érdeklődést, és próbálj nyitott lenni!

Skorpió:

Szerelemre, támaszt nyújtó ölelésre, otthonra, és egy téged kiegészítőpartnerre vágysz igazán. Angyalaid szolgálatodba szegődnek, és segítenek maradéktalanul teljesíteni szíved vágyait. Ha titkok rejtélyességére és izgalmára vágysz, akkor azt vonzod be, csak koncentrálnod kell, és kívánságaid teljesülnek. Vigyázz, azért ne ess túlzásokba, mert érzelmeid könnyen nagy hullámokat korbácsolhatnak, és minden átgondolatlan kívánságod a nyakadon maradhat, ami nem lesz kellemes.

Nyilas:

Végletességed most a szerelemben bontakozik ki. Ha a sors úgy hozza, te alázatos, csendes hölggyé avanzsálódsz, aki bármi legyen, hűségesen kitart párja mellett. Amennyiben a helyzet úgy hozza, a csábítás hódító királynője vagy. Erős, független nő vagy, akinek a ragyogása bevilágít a legsötétebb zugokba is. Az irántad érdeklődő férfiak nagy számban vannak, de meglehet, hogy olyan végletesek, mint te. Képes vagy megijedni a hirtelen jött erőszakosságuktól és érdeklődésüktől, hajlamos vagy kizárni őket és egyedül maradni, elbújva a világ kíváncsiskodó szempárjai elől.

Bak:

A szerelem a legváratlanabb pillanatokban fog kopogtatni az ajtódon, amikor nem is számítanál rá. Ennek majd nem tudsz ellenállni, de miért is törekednél erre? Az új szerelem mágnesként fog vonzani, és izgalmas titkokkal övezni. Az izgalmakat tudatosan keresed, és meg is találod. Ha a sors úgy rendeli, akár az utcán is belefuthatsz egy olyan férfiba, aki első látásra beindítja az érzéseid, és megdobbantja a szívedet. Ne zárj ki semmi, légy nyitott, hiszen bármi megtörténhet! Ügyelj az egyensúlyod megtartására, hogy a szerelem hatására ne sodródj el, és ne válj követelőzővé!

Vízöntő:

Most már itt az idő, hogy mindennél jobban vágysz egy kapcsolatra, hogy szeressenek. A munkahelyeden, vagy azzal kapcsolatok helyzetek is meghozhatják számodra az igaz szerelmet. Szívesen flörtölsz, és különlegességeddel, és öltözködéseddel vonzod a tekinteteket. Figyelj arra, hogy ne a kinézetedre fektess nagyobb hangsúlyt, mert akkor könnyen elszaladhat veled a ló. Ne kapaszkodj az erős sminkbe és a kihívó ruhákba, mert te magad gyönyörű vagy, aki egy mosollyal megválthatja a világot,  csak legyen egy kis önbizalmad!

Halak:

Amennyiben van már párod, ez a hónap arra fog szolgálni, hogy egyre jobban elmélyüljön a kettőtök közötti viszony. A kapcsolataidba eddig is mindenedet beletetted, ahogyan a partnered is. Köztetek harmonikus a kapcsolat, szavak nélkül is tudjátok egymás gondolatát, és figyelmetekkel is kitüntetitek a másikat. Ennek a kapcsolatnak a hatására testetek  és lelketek is kivirul. Az emberek szemébe a ti kapcsolatotok az abszolút példaértékű. Mivel ennyire egymásra hangolódtatok, nem lesznek számotokra olyan nehézségek, amelyeket nem tudnátok megoldani.

loading...