Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp július 3. – Rákok, Halak, Mérlegek, Kosok, Bikák, Szüzek, Nyilasok,...

Napi horoszkóp július 3. – Rákok, Halak, Mérlegek, Kosok, Bikák, Szüzek, Nyilasok, Skorpiók, Bakok, Vízöntők, Oroszlánok figyeljetek!

Hirdetés

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Hirdetés

Kos

Hallgass figyelmesen azokra az emberekre, akiknek a tapasztalatai sokkal szerteágazóbbak, mint a tiéd, mert fontos dolgot osztanak meg veled, ami megmentőd is lehet a későbbiekben. Ha tanulsz az ő hibáikból, a sajátodat talán már nem is kell elkövetned.

Bika
Ha segítségre van szükséged a mai napon, akkor egyenesen ki kell állnod magadért és kérni. Ha csendben maradsz, és arra számítasz, hogy majd a testbeszédedből fog olvasni a környezeted, akkor tévedsz. Nem mindenki olyan jó megfigyelő.

Ikrek

A mai napon nagyon könnyen ki fogod tudni fejezni magad és csodák csodája, mindenki érteni fogja, hogy mit akarsz mondani. Ám ez csak abban az esetben lesz igaz, ha egyszerű és egyenes beszédet használsz, nem pedig virágnyelven fogalmazol.

Rák
Hallani fogsz valamit az elkövetkező 24 órában, ami a javadra válhat, ám nem leszel teljesen nyugodt, mert azt gyanítod, hogy az információ teljesen légből kapott. A bolygók azt sugallják, hogy nincs okod aggódni.

Oroszlán

Elég ügyesen rá tudsz érezni arra, hogy mit gondolhatnak mások a környezetedben, különösen akkor, ha valamit titkolni akarnak előled. A mai napon azonban nem javasolt, hogy valakit szembesíts az ilyesfajta feltételezéseiddel, mert nagyon bután jöhetsz ki a helyzetből, ha mégsincs igazad.

Szűz

Ha úgy érzed, hogy ma legszívesebb begubóznál a csigaházadba, hát tégy úgy, de ne gondold, hogy ezzel megszabadulsz egy nehéz helyzettől. Azzal akkor is meg kell majd birkóznod, szóval miért ne inkább most azonnal?


Mérleg

Nem számít, hogy mennyire leköt most a munkád, akkor is időt kell szakítanod a barátaidra. Valami, amit egy beszélgetés alatt hallasz, hatalmas lehetőséget nyit meg előtted, szóval jól teszed, ha nem csak beszélsz, de figyelmesen hallgatsz is.

Skorpió

Légy óvatos, hogy mit mondasz a mai napon, mert valami, ami számodra teljesen triviális, másvalakinek nagyon komoly dolgot jelenthet. Az utolsó dolog, amit szeretnél, hogy kétséget ébressz valakiben, aki segít neked.


Nyilas

Valami történik a mai napon, ami elgondolkodtat, hogy talán a színfalak mögött zajlik olyasmi, amiről neked is tudnod kellene. Általában egyáltalán nem érintenek meg a pletykák, ám most valami olyasmiről van szó, amiről azt érzed, talán fontos lehet.

Bak

Az elkövetkező 2-3 napban olyan problémákra fogsz megoldásokat találni, amelyek már egy ideje nehézséget okoztak az életedben. Amúgy mindig is ott voltak, de csak most voltál képes meglátni azokat a perspektívád megváltozásának köszönhetően.

Vízöntő

Semmi esetre se folyj bele egy olyan vitába vagy harcba, amihez személy szerint nincsen közöd. Még akkor sem, ha úgy érzed, hogy nem fair, ami történik, mert ha belekeveredsz, akkor csak rontasz a helyzeten.

Halak

Ha tudsz segítséget kérni a munkádhoz a mai napon, akkor élj vele. Ha ez nem jön össze, akkor csakis a legfontosabb dolgokkal foglalkozz. Ha ezeket nem tartod be, akkor nagyon leterhelheted magad mind fizikailag, mind szellemileg.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés