Kezdőlap AKTUÁLIS Puskás-Dallos Peti két énekesét is elvesztette az X-Faktor második élő adásában, nagyon...

Puskás-Dallos Peti két énekesét is elvesztette az X-Faktor második élő adásában, nagyon kiakadtak a nézők

Felfoghatatlan számára, hogy így alakult.

 

A múlt heti sokk után – amikor Csobot Adél csapatai közül ketten is kiestek – a tegnapi X-Faktor is jócskán okozott meglepetéseket. Ezúttal Dallos-Puskás Peti lánycsapatából kellett két különleges hangú tehetségnek távoznia.Miután a nyolc versenyzőből csak három kaphatott széket, azaz biztos továbbjutást, Reni és Flóra sorsa a nézők szavazataira volt bízva. Bár a lányok jól énekeltek, mentoruk legnagyobb bánatára nem jutottak be a legjobb hat versenyző közé.

Petin már az eredmény kihirdetése után is nagyon látszott a csalódottság, aminek később Instagram-posztjában is hangot adott.

„Iszonyatosan csalódott és szomorú vagyok… mindenesetre köszi mindenkinek, aki támogatott és szavazott rànk!”Ferenczi Kamilla így egyedül maradt a lány csapatban, vele folytatja tovább a munkát mentora.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Puskás-Dallos Peti (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés

Puskás Peti is kapott hideget-meleget: a nézők szerint a két lány esetében rossz volt a dalválasztás, nem szabadott volna ilyen számokkal kiengednie őket a színpadra egy élő show-ban.

„Köszönjük Peti, kiejtetted a csajokat… Jó éjt!”„Van egy érzésem, Puskás Petit marhára nem érdekli, a versenyzői tovább jutnak, vagy sem. Hogy lehet egy 14 éves lánynak ilyen dalt adni, Flórának meg hagyni, hogy saját szerzeményét énekelje, ami teljesen ismeretlen, és gyenge is?”

„Flórát ezzel a mai számmal nagyon elcseszted, Peti!”

„Így rontja el a válogató óta legerősebb kategóriát egy gyenge mentor. Már ott kezdte, hogy Harmatot nem vitte, most pedig folytatja a dalválasztásokkal. Nagyon sajnálom Flórát, remélem, Kamillát nem ejteti ki a Puskás.”

„Reginát sajnálom, mert Peti dalválasztásai katasztrófák! Flórának meg oké, hogy jó hangja van, de ez a saját dal borzalmas volt, és nem illett hozzá” – olvasható a hozzászólásokban.

loading...