Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Pók, szitakötő, szarvas, gyík, katica és még sorolhatnánk! 10 állat, ami ha...

Pók, szitakötő, szarvas, gyík, katica és még sorolhatnánk! 10 állat, ami ha felbukkan, valami nagy dolog történik az életedben!

Hirdetés

Ha következő állatok valamelyikével váratlanul találkozol, az az égi erők közbenjárását szimbolizálhatja. Ezek az ómenek az ősi kultúra szerves részei voltak. A régi időkben egyes állatokat és növényeket is istenségekkel feletettek meg.

Egyeseket közülük szentnek tartottak, éppen ezért gondolják úgy még mindig, hogy a következő állatokkal történő találkozás isteni közbeavatkozás jele. Felsoroltunk néhány igazán erőteljes állatot.

Hirdetés

1# Pók

Gyakran kötik Athéné, a bölcsesség istennőjéhez. Szent állat, amely két ember közötti szoros kapcsolatot szimbolizál. Ugyanakkor őrzőként is számon tartják, amely védelmet biztosít a gonosszal szemben vagy egy jó baráttal való interakcióra hívja fel a figyelmet.

2# Holló vagy varjú

A halál és az elmúlás előhírnökei, ugyanakkor az igazság megtestesítői is lehetnek. Ha ilyen állattal találkozol, valamilyen fontos dologra derülhet fény.

3# Gyík

Ez az agilis állat az álomvilág szimbóluma. Ha egy gyíkot látsz meg valahol, koncentráld figyelmedet az álmaidra és valami különlegeset  fedezhetsz fel közben. Régen úgy tartották, hogy a gyík segíti az embert a helyes útra lépni.

4# Katicabogár

Ez a kedves kis teremtmény a szerencse hírnöke. Egyesek úgy tartják, hogy a győzelem szimbóluma, örömöt és boldogságot hoz magával.

5# Bagoly

Lenyűgöző teremtmények, amelyek a bölcsesség és a balsors hírnökei is egyben. Ha egy baglyot látsz, légy nagyon óvatos, hogy milyen fontos lépést teszel meg legközelebb az életedben.

6# Macska

A macskák az intuíció jelképei. Ha azt veszed észre, hogy a semmiből bukkannak elő, akkor azt kívánják üzenni neked, hogy hallgass a szívedre. Nem mindegy, hogy milyen színű a macska.

Fehér/világos – változás a szerelemben, termékenység

Fekete/sötét – rossz vagy jó szerencse

Vörös – spirituális utazás, változó tervek

7# Kígyó

A mágia és az Anyatermészet szimbóluma, ugyanakkor az erő és a bölcsesség jelképe. Ha egy kígyóval találkozol, az azt jelenti, hogy ösztönös energiádat valamilyen új dolog megalkotására kell fordítanod.

8# Szarvas

Ezek a csodás teremtmények a tisztaság, méltóság és kecsesség szimbólumai. Ha veszélyt éreznek, még magasabbra emelik fejüket. Ha szarvast látsz, az azt jelenti, hogy bátorsággal kell kezelned az utadban álló problémákat.

9# Nyúl

Ezek a puha teremtmények a bőség és a termékenység jelképei. Jó előjelnek számítanak, hiszen régen úgy tartották, hogy a tündérek földi megtestesülései. Ha egy nyúl keresztezi utadat, szerencsében lesz részed.

10# Szitakötő

Ezek a pompás teremtmények a természet szellemei. Egyesek úgy tartják, hogy elhunyt őseink szimbólumai. A feladatuk a tündérek segítése erejük és bölcsességük által.

tudasfaja.com

Hirdetés