Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Piszkosak a táskáid? Ne tedd a mosógépbe, mutatjuk hogy tisztítsd meg pillanatok...

Piszkosak a táskáid? Ne tedd a mosógépbe, mutatjuk hogy tisztítsd meg pillanatok alatt!

Hirdetés

A nők tudjuk, táskamániások. Táskából soha sem elég, és férfiak bizony nem értik, hogy miért kell minden cipőhöz egy színben passzoló táskát vásárolni.

Ha azt szeretnénk, hogy egy nő boldog legyen, lepjük meg egy új táskával!

Hirdetés

Mit tehetünk, ha már kismillió táskánk van, és a pasink hevesen tiltakozik az ellen, hogy újat vegyünk, a kedvenc darabunk pecsétes lett? Mutatunk pár szuper trükköt, hogyan varázsolhatod újjá a kedvenc darabod.

Az biztosan tudod, hogy a vászontáskákat simán beteheted a mosógépbe, és kímélő programon kimoshatod őket. Arra kell odafigyelned csupán, hogy színben harmonizáljanak egymással, és egyik se eressze a színét.

A műbőr, vagy bőr táskákat egyszerűen töröld le egy alkoholos vattakoronggal. Ha nem jön le a folt, akkor kétszer egymásután alkalmazd ezt a módszert. Ha marker, vagy golyóstoll nyomok vannak a táskán, akkor 1:1 arányban keverj el ecetet és alkoholt, és azzal töröld le.

Az olajfoltok biztonságosan eltávolíthatóak szódabikarbóna és keményítő segítségével. Szórd be a foltot a keverékkel, várj, míg felszívja, majd utána mosd ki a megszokott módon.+

tudasfaja.com

Hirdetés