Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Piros rúzs a szemek alá – Így lesz tökéletes a sminked!

Piros rúzs a szemek alá – Így lesz tökéletes a sminked!

Ha egy tökéletes világban élnénk, akkor a nap miden órájában gyönyörűen tündökölnénk, abszolút egészségesen és mindig tudnánk annyit aludni, amennyire szükségünk van. Nos, a valóság másképp fest és egy idő után azt vesszük észre, hogy reggelente karikás, táskás szemek tekintenek vissza ránk a tükörben.

Szerencsére számos kozmetikai termék és oktató videó létezik, amely segítségünkre lehet ebben a helyzetben. Ennek köszönhetően szépen el tudjuk fedni, fel tudjuk frissíteni álmos, elnyűtt megjelenésünket.

A következőkben lépésről lépésre vesszük, hogyan veheted hasznát a rúzsodnak a tökéletes alapozás érdekében.

Első lépés

Először is tökéletesen meg kell tisztítanod az arcodat minden szennyeződéstől, smink maradványtól. Ha ezt megteszed, a sminked sokkal frissebb és tisztább lesz.

Megjegyzés: Ha a bőröd sötétebb árnyalatú, akkor válassz sötét narancs árnyalatú rúzst. Habár kissé furán hangzik, a rúzs pirosas színe semlegesíti a szem alatti kékes karikákat.

Második lépés

Kezdd el felvinni a rúzst egy kisebb ecset segítségével és oszlasd el alaposan a szemeid alatt, kissé az orcák felé kisatírozva. Kezdetben vigyél fel kevesebbet, majd fokozatosan növeld a mennyiséget, lassan ki fog alakulni, hogy mennyit tartasz elegendőnek.

Megjegyzés: Ha mitesszerek vagy hegek, foltok vannak az arcodon, azokat is hatékonyan el tudod fedni rúzzsal.

Harmadik lépés

Ha a rúzst felvitted és egyenletesen eloszlattad, akkor jöhet az alapozó, amit szivaccsal tudsz legjobban felvinni és eloszlatni az arcodon. Légy óvatos, hogy ne kend el a rúzst az egész arcodon.

Készen is vagy!

A karikák szépen eltűnnek, az arcod pedig frissen ragyoghat.

tudasfaja.com

loading...